Libnet.ro
UNICEF

19:45

CONSTANTA: Un om recent iesit din puscarie, infectat cu HIV, a muscat un politist de antebrat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONSTANTA: Un om recent iesit din puscarie, infectat cu HIV, a muscat un politist de antebrat

Un barbat care a fost gasit fara bilet si fara masca de protectie intr-un tren, in judetul Constanta, a fost incatusat de politisti dupa ce a devenit violent si l-a muscat de antebrat pe unul dintre oamenii legii. Ulterior s-a stabilit ca barbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Alba si ca este infectat cu virusul HIV, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul ales al Timisoarei a iesit din carantina

Primarul ales al municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat ca a iesit din autoizolare, dupa ce a primit rezultatul negativ al celui de-al doilea test COVID-19, scrie News.

Constanta: Un barbat cu HIV abia iesit din inchisoare, acuzat de ultraj dupa ce a muscat un politist El fusese prins fara bilet si fara masca in tren

Barbatul, eliberat duminica din inchisoare, s-a urcat intr-un tren si fara masca, si fara bilet. Acesta a fost dat jos din tren de politisti, iar in urma unei confruntari, fostul detinut, infectat cu HIV, l-a muscat de brat pe unul dintre ei.

Fostul politist care l-a ucis pe George Floyd a iesit din arest pentru o cautiune de 1 milion de dolari

Derek Chauvin, fostul ofiter de politie acuzat de uciderea afro-americanului George Floyd, in Minneapolis, a fost eliberat din arest dupa depunerea unei cautiuni de 1 milion de dolari, potrivit datelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )