Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constanta: Peste 50 de oameni au protestat din nou fata de construirea unei biserici intre blocuri

Adevărul Adevărul,
Constanta: Peste 50 de oameni au protestat din nou fata de construirea unei biserici intre blocuri

Peste 50 de oameni au protestat din nou, miercuri, fata de construirea unei biserici intre blocuri, in cartierul constantean Tomis III, ei avand discutii in contradictoriu cu zece persoane care vor ca lacasul de cult sa fie ridicat acolo. Protestatarii au anuntat ca au initiat o actiune in instanta pentru a afla, in prima faza, daca exista autorizatii pentru construirea bisericii. continuă pe Adevărul

Constanta: Peste 50 de oameni au protestat din nou fata de construirea unei biserici intre blocuri

Peste 50 de oameni au protestat din nou, miercuri, fata de construirea unei biserici intre blocuri, in cartierul constantean Tomis III, ei avand discutii in contradictoriu cu zece persoane care vor ca lacasul de cult sa fie ridicat acolo. Protestatarii au anuntat ca au initiat o actiune in instanta pentru a afla, in prima faza, daca exista autorizatii pentru construirea bisericii, potrivit News. ro.

O banda de romani, condamnata la peste 50 de ani de detentie, in total, pentru jafuri de milioane de lire in Marea Britanie

Membri ai unei grupari de crima organizata originara din Romania au fost condamnati la peste 50 de ani de inchisoare in total, in Marea Britanie. Acestia au fost gasiti vinovati de furtul de bunuri in valoare de peste trei milioane de lire sterline in raiduri planificate meticulous, relateaza Daily Mail.

Curtea Constitutionala amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern, potrivit news. ro.

CCR amana din nou Legea care interzice condamnatilor penal sa detina functii in Guvern

Curtea Constitutionala a amanat, din nou, pana in 27 aprilie, luarea unei decizii in privinta Legii 90/2001 care interzice persoanelor condamnate penal sa detina functii in Guvern.

Coloana Infinitului a fost vandalizata din nou

Coloana infinitului a fost vandalizata din nou. Pe sculptura lui Constantin Brancursi au aparut noi scrijelituri, desi operele de arta sunt pazite de o firma specializata.

Guvernul Grindeanu ar putea fi remaniat din nou. Dragnea evalueaza ministrii

Guvernul Sorin Grindeanu ar putea fi remaniat din nou. Presedintele PSD Liviu Dragnea pregateste pentru saptamana viitoare o evaluare personala a membrilor cabinetului si nu este exclus ca in .

Profesorii au protestat din nou in centrul Chisinaului. Dascalii au cerut majorarea salariilor VIDEO

Peste 1. 000 de profesori din Republica Moldova au iesit la protest miercuri, 5 aprilie, in fata Guvernului de la Chisinau, pentru a solicita majorarea salariilor cu 50%.

Vanzarile Dacia au crescut cu peste 50% in martie, in Germania

Vanzarile de autoturisme noi in Germania au crescut cu 11,4% in martie, la 359. 683 unitati, cel mai important avans din ultimul an, in timp ce compania Dacia a raportat un avans de 50,7%, la 5. 755 vehicule, arata datele Autoritatii Federale din domeniul Transporturilor KBA) publicate marti, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )