Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consul al Frantei in Turcia, suspendat din functie dupa ce a fost filmat in timp ce vindea barci imigrantilor (VIDEO)

B1 B1,
Consul al Frantei in Turcia, suspendat din functie dupa ce a fost filmat in timp ce vindea barci imigrantilor (VIDEO)

Consulul Frantei in orasul turc Bodrum, Francoise Olcay, a fost suspendata din functie, dupa a fost filmata in timp ce vindea barci imigrantilor extracomunitari care veneau pe cale maritima in Europa,. continuă pe B1

Directorul Directiei Antifrauda, Nicolae Romeo Florin, suspendat din functie dupa ce a primit mita 5.000 de euro

Directorul Directiei Antifrauda, Nicolae Romeo Florin, a fost suspendat din functie dupa ce DNA au inceput urmarirea penala pe numele sau. Vicepresedintele ANAF Romeo Florin Nicolae, sef al Directiei Generale .

VIDEO Consulul Frantei in Turcia, suspendat dupa ce a fost filmat in timp ce vindea barci imigrantilor extracomunitari

Francoise Olcay, consulul Frantei in orasul turc Bodrum, a fost suspendat din functie pentru ca este suspectat ca a vandut ambarcatiuni imigrantilor extracomunitari care vin pe cale maritima in Europa, informeaza Mediafax citand site-ul postului tv France2.

Consul al Frantei in Turcia, suspendat pentru ca a vandut barci imigrantilor

Francoise Olcay, consulul Frantei in orasul turc Bodrum, a fost suspendat din functie pentru ca este suspectat ca a vandut ambarcatiuni imigrantilor extracomunitari care vin pe cale maritima in Europa,.

Seful Directiei Antifrauda, Romeo Nicolae, cercetat de DNA, a fost eliberat din functie, dupa ce si-a depus demisia la cabinetul premierului

Vicepresedintele ANAF, Romeo Nicolae, sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, cercetat de DNA pentru trafic de influenta si pus sub control judiciar, a fost eliberat din functie, dupa ce si-a depus demisia la Cabinetul premierului.

Vicepresedintele ANAF, Romeo Nicolae, cercetat de DNA pentru trafic de influenta, a fost eliberat din functie, in urma demisiei

Vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF ), Romeo-Florin Nicolae, pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti pentru trafic de influenta, a fost eliberat din functie, dupa ce in.

Vicepresedintele ANAF Romeo-Florin Nicolae a demisionat din functie

Vicepresedintele ANAF Romeo-Florin Nicolae, care a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti, miercuri seara, pentru trafic de influenta, a demisionat din functie, scrie Agerpres. Subsemnatul.

Franta a suspendat un consul onorific in Turcia care vindea barci pneumatice imigrantilor

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a suspendat vineri din functie un consul onorific in Turcia, proprietar al unui magazin de articole maritime si care vindea imigrantilor barci pneumatice, relateaza Le Monde.

Doi fotbalisti au fost dati afara din echipa dupa ce au mintit ca merg la o inmormantare

Doi frati, fotbalisti in Liga 4 la echipa Victoria Zabrani, au fost dati afara dupa ce au mintit ca merg la o inmormantare. Raul si Cristian Caba i-au anuntat pe cei din conducerea echipei ca nu pot.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2601 seconds )