Libnet.ro
UNICEF

00:07

Contestatia depusa de Tudor Pendiuc a fost respinsa. Biroul Electoral Pitesti nu a fost de acord cu renumararea voturilor

Adevărul Adevărul,
Contestatia depusa de Tudor Pendiuc a fost respinsa. Biroul Electoral Pitesti nu a fost de acord cu renumararea voturilor

Biroul Electoral Pitesti a respins contestatia formulata de actualul primar al municipiului Pitesti, devansat la alegerile pentru fotoliul de edil-sef de vicele Cornel Ionica, dar si contestatile depuse pentru Consiliul Local Pitesti de catre PAM, PNTCD si PNL. continuă pe Adevărul

PSD a vrut inlocuirea reprezentantilor din 45 de sectii de vot din Alba Iulia. Cererea a fost respinsa de biroul electoral

Cu doua zile inainte de alegeri, PSD Alba a depus la Biroul Electoral Municipal Alba Iulia o cerere prin care dorea inlocuirea reprezentantilor din 45 de sectii de votare din totalul de 50 existente in oras. Solicitarea a fost respinsa, pe motiv ca nu au dat un motiv intemeiat, conform legii.

Arges: Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, a contestat rezultatul alegerilor

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, care, conform numaratorii paralele a fost infrant de viceprimarul Cornel Ionica, a facut contestatie la Biroul Electoral de Circumscriptie Pitesti cu privire la rezultatul votului din 5 iunie, transmite Mediafax.

Pitesti: Candidatul independent Tudor Pendiuc a pierdut mandatul de primar la o diferenta mai mica de 400 de voturi fata de Cornel Ionica

Candidatul independent Tudor Pendiuc a pierdut mandatul la Primaria din Pitesti cu o diferenta mai mica de 400 de voturi, conform rezultatelor provizorii publicate de Biroul Electoral Central BEC) in fata vi.

ALEGERI LOCALE 2016. Biroul Electoral a RESPINS cererea USB de renumarare a voturilor in Sectorul 1

Cererea Uniunii Salvati Bucurestiul de renumarare a buletinelor de vot din mai multe sectii din sectorul 1 a fost respinsa marti seara de Biroul Electoral de Circumscriptie.

Clotilde Armand: Cererea USB de renumarare a voturilor din Sectorul 1 a fost respinsa

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti seara ca cererea USB de renumarare a voturilor in 18 sectii din sector unde s-au observat discrepante statistice a fost respinsa de Biroul Electoral al Sectorului 1, intr-un video transmis pe Facebook.

Vesnicia unui primar s-a nascut la Pitesti, municipiul care, pana acum, nu l-a vrut decat pe Tudor Pendiuc

Tudor Pendiuc, actualul edil sef al Pitestiului, este cel mai longeviv primar de municipiu din tara si candideaza, acum, pentru cel de-al saptelea sau mandat.

Incident la Biroul Electoral Central. Un barbat care s-a dat drept Sorin Oprescu a fost incatusat

Incident la Biroul Electoral Central, acolo unde un barbat a dat buzna si a refuzat sa mai plece. Acesta s-a recomandat ca fiind Sorin Oprescu si a insistat sa isi prezinte proiectele pentru.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultate OFICIALE de la Biroul Electoral Central

La nivelul intregii tari, 37 la suta din numarul voturilor de la alegerile locale au fost castigate de PSD, iar 32 la suta - de catre PNL, a anuntat oficial, la ora 20, Biroul Electoral Central.

Lovitura dura pentru Nicusor Dan: Ce i-a cerut Biroul Electoral Municipal

Nicusor Dan primeste o lovitura cu doar o ora inaintea inchiderii urnelor. Acesta a fost parat de catre PNL din cauza unui filmulet postat pe Facebook. Biroul Electoral Municipal a decis.

Lovitura pentru Nicusor Dan. Ce l-a obligat Biroul Electoral Bucuresti

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )