Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lovitura pentru Nicusor Dan. Ce l-a obligat Biroul Electoral Bucuresti

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Nicusor Dan. Ce l-a obligat Biroul Electoral Bucuresti

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, obligat de BEM sa retraga materialele anti-PSD de pe facebook

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sa retraga o serie de materiale electorale cu caracter defaimator de pe site-urile de socializare.

Nicusor Dan, obligat de BEM sa retraga materialele anti-PSD de pe Facebook

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti BEM) a admis sambata o plangere a Aliantei electorale PSD+UNPR, obligand candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sa retraga o serie de materiale electorale cu caracter defaimator de pe site-urile de socializare.

Sondajul TNS pe Bucuresti, prezentat de Nicusor Dan: Firea - 34%, Nicusor Dan 16%, Predoiu 11%, Turcescu - 5%/ Dan: In ipoteza in care Firea castiga, eu nu voi fi viceprimar

Nicusor Dan a prezentat joi, intr-o conferinta de presa, sondajul TNS privind intentia de vot pentru primarul Capitalei, realizat prin telefon in perioada 31 mai - 1 iunie, cu urmatoarele rezultate: Gabriela Firea PSD) - 34%, Nicusor Dan USB) 16%, Catalin Predoiu PNL) 11%, Robert Turcescu PMP) - 5%. Peste 15% sunt nehotarati. Vezi in articol rezultatele sondajului atat la Primar General cat si la Consiliul General.

VIDEO Nicusor Dan, la Antena 3: Eu cred ca lucrurile nu sunt jucate, asa cum nu erau jucate nici cand a candidat domnul Ponta/ Gadea catre Clotilde: V-as vota cu toata inima... Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile

Acum aproape 2 saptamani, domnul Predoiu a lansat aceasta invitatie. Ar fi fost o alianta intre noi si PNL. Nu ar fi fost o solutie, pentru ca exista in Bucuresti o clasa uriasa de oameni care s-a saturat de PSD si de PNL. Multi dintre acesti oameni se indreapta spre noi. A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pentru acest electorat. , a declarat Nicusor Dan laAntena 3. Elementul cel mai interesant al serii a fost o intamplare din platou, dar din afara emisiunii. Vlad Ursuleana postat pe contul sau de facebook o inregistrare in care Gadea isi face un selfie cu Nicusor Dan si il lauda pe acesta si peClotilde Armand careia i-a spus ca ar fi votat-o cu toata inima daca locuia in Sectorul 1. Oameni ca dumneavoastra, ca Nicusor, ar putea sa schimbe lucrurile.

Predoiu catre Turcescu la Realitatea TV: Nu mi-a placut cand veneati la sediul PNL si cereati finantare pentru televiziunea dumneavoastra/ Contre dure Turcescu-Predoiu-Nicusor Dan

Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile. Halucinanta prestatia lui Bogdan Deaconu de la PRU. Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3. Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui.

Contre dure Turcescu-Predoiu-Nicusor Dan la Realitatea TV/ Predoiu catre Turcescu la Realitatea TV: Nu mi-a placut cand veneati la sediul PNL si cereati finantare pentru televiziunea dumneavoastra

Poate cea mai incisiva disputa electorala din aceasta seara a avut loc la Realitatea TV. Catalin Predoiu, Nicusor Dan si Robert Turcescu s-au atacat din toate pozitiile. Robert Turcescu ii intreaba pe cei doi daca s-au simtit bine la Antena 3. Daca Nicusor Dan a spus ca foloseste orice canal care-i permite sa se adreseze bucurestenilor, Catalin Predoiu l-a atacat zicand ca nu i-a placut cand Turcescu mergea la sediul PNL si cerea sponsorizare pentru a-si face televiziunea lui.

Mihai Gadea vrea schimbarea! :) Despre Nicusor Dan: Oameni ca dumneavoastra ar putea schimba lucrurile / Despre Clotilde Armand: V-as vota cu toata inima! (VIDEO)

Candidatul USB pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, dar si candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1 al Bucurestiului, Clotilde Armand, au participat la emisiunea moderata de Mihai Gadea, la postul de.

A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pentru acest electorat. Nicusor Dan, despre o eventuala intelegere cu Predoiu impotriva Gabrielei Firea

Cu doar cateva zile inainte de alegerile electorale de duminica, disputa intre candidatii la Primarie este cu atat mai mare. Nicusor Dan a vorbit despre o eventuala unificare cu PNL.

Nicusor Dan a strans 204.000 lei din donatii pentru campania electorala de la 664 de persoane

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a anuntat ca a strans 204. 000 lei din donatii pentru campania electorala, de la 664 de persoane, din care 125 sunt romani care locuiesc in strainatate, mentionand ca doar marti a strans aproximativ.

Seful de campanie al lui Nicusor Dan, un fan al lui Vladimir Putin: Matei Paun critica UE pentru masurile luate impotriva Rusiei

Matei Paun, seful de campanie al ONG-istului Nicusor Dan, si-a aratat public simpatia pentru Vladimir Putin. Acesta este de parere ca atitudinea UE fatad e Rusia nu se justifica. Daca cineva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )