Libnet.ro
UNICEF

01:05

Continua scandalul din Casa Regala. Principele Nicolae arunca bomba: Acceptul retragerii titlului nu e scris de mine

România Liberă România Liberă,
Continua scandalul din Casa Regala. Principele Nicolae arunca bomba: Acceptul retragerii titlului nu e scris de mine

Principele Nicolae, pe numele sau Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, transmite ca acceptul retragerii titlurilor sale, din 2015, nu este scris de el si nici semnat pana la aceasta ora . continuă pe România Liberă

Fostul principe Nicolae, dezvaluiri despre indepartarea sa din Casa Regala: Cum i-a fost cumparata tacerea si care este relatia sa cu Principesa Margareta

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai face noi dezvaluiri din interiorul Casei Regale in contextul scandalului care a izbucnit recent atunci cand acesta a vrut sa-si viziteze bunicul, aflat pe.

Principele Nicolae: Mi s-au oferit bani, pretul pentru exilul, tacerea si indepartarea mea

Principele Nicolae a dezvaluit, sambata, printr-un comunicat de presa, ca declaratia sa din 2015 prin care isi da acceptul retragerii titlului nu a fost scrisa de el si ca a fost obligat sa o accepte, dar ea este nesemnata in continuare. Acesta subliniaza ca nu a existat niciun acord semnat cu privire la plecarea definitiva din Romania. Mai mult, potrivit acestuia, Regele Mihai nu ar fi stiut ca fusese nevoit sa paraseasca tara.

MISTERUL bolii Regelui Mihai: Un reputat medic roman cere PUBLICAREA actelor medicale ale monarhului. Ce ASCUNDE Casa Regala

Lipsa de informare cu privire la adevarata stare de sanatate a Regelui Mihai, precum si imposibilitatea de a verifica ceea ce transmite, din cand in cand, Casa Regala, a sporit ingrijorarea.

SECURITATEA infiltrata in Casa Regala! Secretul naucitor care deconspira VERIGA SLABA in succesiunea la tron (FOTO)

Documente explozive au intrat in posesia jurnalistilor de la cotidianul BunaZiua Iasi care sugereaza ca familia regala a Romaniei este formata din impostori si chiar persoane care au colaborat.

Venus Williams, jefuita - Bunuri in valoare de 400.000 de dolari au fost furate din casa jucatoarei

Hotii au furat bunuri in valoare de aproximativ 400. 000 de dolari din locuinta jucatoarei de tenis Venus Williams, a anuntat, joi, politia americana, citata de New York Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )