Libnet.ro
UNICEF

21:15

MISTERUL bolii Regelui Mihai: Un reputat medic roman cere PUBLICAREA actelor medicale ale monarhului. Ce ASCUNDE Casa Regala

B1 B1,
MISTERUL bolii Regelui Mihai: Un reputat medic roman cere PUBLICAREA actelor medicale ale monarhului. Ce ASCUNDE Casa Regala

Lipsa de informare cu privire la adevarata stare de sanatate a Regelui Mihai, precum si imposibilitatea de a verifica ceea ce transmite, din cand in cand, Casa Regala, a sporit ingrijorarea. continuă pe B1

Aparatura medicala si tuburi de oxigen, aduse la resedinta Regelui Mihai. Ce spune medicul fizioterapeut (FOTO)

Vesti bune din Elvetia despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Medicul fizioterapeut a declarat ca Majestatea Sa se simte ceva mai bine. La resedinta regala din Elvetia a fost adusa.

Starea Regelui Mihai s-a imbunatatit. Suveranul este constient si vorbeste cu apropiatii

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a imbunatatit, anunta fizioterapeutul Majestatii sale. Suveranul este constient, mananca si vorbeste cu apropiatii, potrivit celor mai recente informatii.

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Jurnalista Sabina Iosub a venit cu ultimele informatii, in exclusivitate, in emisiunea 100 de minute, despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Redactorul Antena 3 a declarat ca a stat de vorba cu.

Noi date din Elvetia despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai a fost un subiect care a tinut atentia presei in ultima saptamana dupa ce Casa Regala a anuntat ca aceasta s-a inrautatit, iar Principesa Margareta s-a.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat - TVR

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat. Aceasta informatie nu este comunicata ofciial de Casa Regala, dar sunt primite de la trimisul TVR in Elvetia, potrivit televiziunii publice.

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Dupa anunturile ingrijoratoare de saptamana trecuta si scandalul cu fostul principe Nicolae, toti ochii sunt atintiti spre Elvetia pentru noi informatii despre starea de sanatate a Regelui.

Averea Regelui Mihai. Majestatea Sa a semnat un testament

Se spune ca adevarata avere a unui rege este poporul. Regele Mihai nu a vorbit niciodata public despre bani si avere. Au facut altii calcule de fiecare data cand Casei Regale sau Regelui i s-au.

Vesti noi despre starea Regelui Mihai. Anuntul a fost facut de Principesa Margareta

Regele Mihai a fost stabilizat in urma cu patru zile, este constient, linistit, reunoaste persoane si pune intrebari, transmite TVR, citand informatii furnizate duminica seara, la resedinta.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a stabilizat

Regele Mihai a fost stabilizat in urma cu patru zile, este constient, linistit, reunoaste persoane si pune intrebari, conform informatiilo furnizate de la resedinta de la Aubonne, de catre Principesa Margareta.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )