Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contra: Am iesit din lupta pentru titlu

Online Sport Online Sport,
Contra: Am iesit din lupta pentru titlu

Cosmin Contra considera ca Dinamo nu mai are sanse la titlul din acest sezon dupa infrangerea, 1-2 in etapa a 3-a din playoff, rezultat in urma caruia echipa din Stefan cel Mare a ajuns la sapte puncte de Viitorul si Steaua. continuă pe Online Sport

Contra: “Am iesit din lupta pentru titlu

Cosmin Contra considera ca Dinamo nu mai are sanse la titlul din acest sezon dupa infrangerea, 1-2 in etapa a 3-a din playoff, rezultat in urma caruia echipa din Stefan cel Mare a ajuns la sapte puncte de Viitorul si Steaua.

FCSB (Steaua Bucuresti) - Dinamo Bucuresti. Lupta pentru titlu este relansata!

FCSB fosta FC Steaua) a invins-o pe FC Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-1 1-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala, in etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal.  Steaua.

Steaua o bate pe Dinamo si continua cursa pentru titlu

Schimbarea numelui s-a dovedit cu noroc pentru Steaua, echipa care castiga dupa aproape doi ani impotriva lui Dinamo, scor 2-1, duminica seara, in etapa a 3-a din playoff. Un meci care a avut o doza insemnata de dramatism pe final, doi jucatori eliminati si un super gol marcat de Alibec. Steaua egaleaza Viitorul in clasament si o lasa pe Dinamo la sapte puncte in spate.

Panica in muntii Apuseni! Zeci de POMPIERI si voluntari lupta pentru stingerea unui INCENDIU izbucnit la marginea unei paduri

Conform informatiilor venite de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Alba, a izbucnit un incendiu intr-o zona montana de pe raza comunei Posaga, focul extinzandu-se pe o suprafata de.

VIDEO. Juncker il ameninta pe Trump: Daca continua sa se bucure ca Marea Britanie a iesit din UE, eu o sa incurajez Ohio si Texas sa iasa din Statele Unite

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a amenintat pe Donald Trump la congresul PPE din Valletta, ca va incuraja Ohio si Texas sa iasa din SUA daca presedintele american va continua sa se bucure de Brexit, potrivit AFP.

Daniel Constantin, nou atac: Tariceanu are o relatie patologica cu minciuna. Si eu as fi putut sa-l suspend din ALDE pentru dosarul penal

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, intr-un interviu acordat News. ro, ca omologul sau de la sefia partidului, Calin Popescu Tariceanu, are 'o relatie patologica cu minciuna' si ca este un om care produce abuzuri, sustinand ca si el il putea suspenda pe Tariceanu din ALDE din cauza dosarului penal pe care acesta il are. Constantin spune ca acum se asteapta sa fie exclus din ALDE.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )