Libnet.ro
UNICEF

06:15

Contract de peste 300 mil. euro pentru reabilitarea tronsonului de cale ferata Vintu de Jos-Simeria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Contract de peste 300 mil. euro pentru reabilitarea tronsonului de cale ferata Vintu de Jos-Simeria

CFR a atribuit asocierii Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup un contract de 1,35 miliarde lei 303 milioane euro), fara TVA, pentru lucrari de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte. continuă pe Wall-Street Ro

CFR: Contract de 1,35 miliarde lei pentru reabilitarea tronsonului Vintu de Jos-Simeria

CFR a semnat cu consortiul Swietelsky - Strabag - Alstom - Arcada - Euro Construct - Transferoviar Grup contractul pentru executia lucrarilor de constructii si instalatii pe tronsonul Vintu de Jos - Simeria, parte integranta a sectiunii Coslariu - Simeria, potrviit unui comunicat de presa.

Vanzarile online, motor de crestere pentru piata de curierat: FAN Courier tinteste afaceri de peste 60 mil. euro in acest an

FAN Courier, cel mai mare operator privat de curierat la nivel local, mizeaza in acest an pe un avans al rulajului de circa 15%, la peste 60 de milioane de euro, evolutie sustinuta in principal de cresterea comenzilor pe segmentul vanzarilor online.

Dacris a vandut articole de birou de 15,7 mil. euro: Piata va ajunge la nivelul lui 2008

Grupul de companii Dacris, specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite, a raportat pentru anul acesta o cifra de afaceri de 15,7 mil. euro, in crestere cu 20% fata de 2012.

Planuri mari la TeamNet: afaceri de 100 mil. euro in 2016 si 150 de noi angajati anul viitor

Grupul TeamNet, format din TeamNet, TeamNet Daedalus, TeamNet Engineering si Ymens, vrea sa ajunga la o cifra de afaceri de 100 mil euro in 2016, a declarat Bogdan Padiu, CEO si cofondator al grupului, dublu fata de 2012, cand grupul a realizat o cifra.

Peste 300 de turisti, blocati in statiunea Ranca.

Peste 300 de turisti sunt blocati inca de ieri dupa-amiaza in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Oamenii nu au mai putut cobori de pe munte, dupa ce singurul drum de acces din zona a fost acoperit de zapada. Opt utilaje lucreaza pentru deszapezirea soselei, viscolul le face insa mari probleme drumarilor. Vantul sufla cu peste 50 de kilometri pe ora, spulberand zapada. In judetul Harghita a nins mai bine de opt ore Si pe DN 66, in Defileul Jiului, traficul a fost ingreunat iar soferii s-au .

Peste 300 de turisti, blocati in statiunea Ranca dupa ce drumul principal a fost acoperit de zapada

Peste 300 de turisti sunt blocati inca de ieri dupa-amiaza in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Oamenii nu au mai putut cobori de pe munte, dupa ce singurul drum de acces din zona a fost acoperit de.

Un antreprenor vrancean tine piept cocosului galic din retail: povestea unei afaceri de 10 mil. euro

De profesie inginer electromecanic, Feliciu Paraschiv, 46 de ani, a navigat timp de 7 ani in peste 150 de tari. Astfel, a descoperit fata comertului din Africa sau Asia si, in 1995, a pus bazele companiei Paco Group, in prezent un business de 10 mil.

Terenul Bratienilor, pe mana samsarilor prezidentiali. Care e legatura dintre concubinul Ioanei Basescu si o restituire de 10 mil euro

Concubinul fiicei presedintelui Traian Basescu si cu un om de afaceri argesean au omorat-o in acte pe mostenitoarea Bratienilor, Eleonora Bratianu, pentru a pune mana pe o restituire de 10 milioane de.

Programul Orizont 2020 - buget de 15 miliarde euro pentru primii doi ani

Comisia Europeana CE) a prezentat pentru prima data, astazi, cereri de proiecte din cadrul Orizont 2020, programul de cercetare si inovare cu un buget de 80 de miliarde euro al Uniunii Europene, se arata intr-un comunicat de presa.

Posta Romana va aloca aproximativ 17,8 milioane de euro pentru informatizarea a 1200 de oficii postale si va introduce serviciul de incasari online la usa clientului

Posta Romana vrea sa-si dubleze numarul de oficii postale informatizate de la 1200 unitati la 2400 de unitati in decurs de un an, proiect in valoare de aproximativ 17,8 milioane de euro, aprobat luni de Consiliul de Administratie al companiei, a declarat marti Ion Smeeianu, directorul general al Postei Romane. Un alt proiect aprobat este Oficiul postal la tine acasa prin care incercam sa facem incasari online la usa clientului, a spus Smeeianu. Posta Romana are in total 5680 de oficii postale.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )