Libnet.ro
UNICEF

07:30

Contractul pentru concesiunea autostrazii Comarnic - Brasov ar putea fi semnat in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contractul pentru concesiunea autostrazii Comarnic - Brasov ar putea fi semnat in 2013

Contractul pentru concesiunea autostrazii Comarnic - Brasov ar putea fi semnat in 2013, deoarece exista interes din partea investitorilor pentru acest proiect, a declarat ieri, Mircea Pop, director general la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). continuă pe Ziarul Bursa

Lista scurta cu 5 firme pentru concesiunea Comarnic-Predeal.

Compania de Drumuri asteapta pana la finele lunii ianuarie oferte de concesiune a autostrazii Comarnic-Brasov. Vor fi selectate cinci, iar apoi vor incepe discutii individuale cu fiecare ofertant, pentru a fi ales constructorul ce va realiza si exploata autostrada. Nedemoralizata de criza sau de esecul de acum doi ani, cand a selectat asocierea franco-elena Vinci-Aktor drept concesionar al viitoarei autostrazi Comarnic-Brasov aceasta, la o luna dupa numire, reziliind intelegerea), .

Autostrada Comarnic-Brasov, scoasa la licitatie. Cati bani pune la bataie Guvernul pentru realizarea ei

Autostrada Comarnic-Brasov a fost scoasa la licitatie. Pentru executia, exploatarea si intretinerea autostrazii, Guvernul pune la bataie 5,3 miliarde de lei, printr-un contract de concesiune. Autostrada va avea.

Cine este cel mai VOTAT candidat pentru Senat din judetul Brasov.

Managerul Spitalului Judetean Brasov, medicul urolog Marius Neculoiu USL), a fost cel mai votat candidat pentru Senat din judetul Brasov, obtinand peste 59 la suta din voturi in Colegiul 4, potrivit rezultatelor finale prezentate de Biroul Electoral Judetean, potrivit Mediafax. Medicul urolog Marius Neculoiu a candidat in Colegiul 4 Senat zona Bartolomeu - Tractorul - Astra), unde s-au prezentat la vot 53. 852 de alegatori, respectiv 41,4 la suta. Din totalul de 52. 183 de voturi valabil .

Cel mai negru scenariu pentru curs: leul s-ar putea deprecia la peste 4,6 unitati pentru un euro

Leul s-ar putea deprecia la peste 4,6 unitati pentru un euro, in cazul in care negocierile pentru formarea noului Guvern se vor prelungi, a declarat Eugen Sinca, analist la grupul bancar Erste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )