Libnet.ro
UNICEF

12:00

Contrarevolutia zguduie Egiptul. Negocierile pentru postul de premier continua

Adevărul Adevărul,
Contrarevolutia zguduie Egiptul. Negocierile pentru postul de premier continua

Vineri seara, la doua zile de la inlaturarea de la putere a primului presedinte egiptean ales in mod democratic, Mohamed Morsi, simpatizantii si opozantii fostului conducator s-au luat la bataie pe strazile Egiptului, violentele soldandu-se cu cel putin 36 de morti si aproximativ 1. 000 de raniti. continuă pe Adevărul

Negocierile pentru functia de premier al Egiptului continua

Negocierile politice pentru functia de premier al Egiptului continua, astazi, la Cairo, dupa ce miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara ce a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, anuntase sambata seara ca Mohamed ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar, informeaza HotNews. ro.

Gheorghe Popescu: Voi candida la alegerile viitoare pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Gheorghe Popescu a anuntat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca s-a decis sa candideze la urmatoarele alegeri pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), relateaza Mediafax.

Egipt: Negocierile pentru functia de prim-ministru continua, dupa ce miscarea anti-Morsi anuntase ca Mohamed ElBaradei este premier interimar. Noi manifestatii asteptate duminica

Negocierile politice pentru functia de premier al Egiptului continua duminica la Cairo, dupa ce miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara ce a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, anuntase sambata seara ca Mohamed ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar. Duminica, presedintia a dezmintit zvonurile potrivit carora presedintele interimar Adly Mansour l-ar fi insarcinat pe ElBaradei sa formeze Guvernul, precizand ca acesta este doar unul dintre candidatii la functia de premier. Intre timp, fortele pro si contra presedintelui islamist inlaturat de la putere se pregatesc pentru noi manifestatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )