Libnet.ro
UNICEF

15:15

Egipt: Negocierile pentru functia de prim-ministru continua, dupa ce miscarea anti-Morsi anuntase ca Mohamed ElBaradei este premier interimar. Noi manifestatii asteptate duminica

Hotnews Hotnews,
 Egipt: Negocierile pentru functia de prim-ministru continua, dupa ce miscarea anti-Morsi anuntase ca Mohamed ElBaradei este premier interimar. Noi manifestatii asteptate duminica

Negocierile politice pentru functia de premier al Egiptului continua duminica la Cairo, dupa ce miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara ce a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, anuntase sambata seara ca Mohamed ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar. Duminica, presedintia a dezmintit zvonurile potrivit carora presedintele interimar Adly Mansour l-ar fi insarcinat pe ElBaradei sa formeze Guvernul, precizand ca acesta este doar unul dintre candidatii la functia de premier. Intre timp, fortele pro si contra presedintelui islamist inlaturat de la putere se pregatesc pentru noi manifestatii. continuă pe Hotnews

Negocierile pentru functia de premier al Egiptului continua

Negocierile politice pentru functia de premier al Egiptului continua, astazi, la Cairo, dupa ce miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara ce a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, anuntase sambata seara ca Mohamed ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar, informeaza HotNews. ro.

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt.

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si Protestele continua in Egipt: 37 de oameni au MURIT in ultimele 24 de ore O sursa militara a precizat pentru AFP ca ElBaradei, fost sef al Agentiei Internationale pentru Energie Atomi ca AIEA) va depune juramantul in aceasta seara. Agentia oficiala Mena a afirmat, la randul sau, ca .

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, aflata la originea unei mobilizari de amploare impotriva fostului presedinte islamist,.

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premier in Egipt, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe Mohamed Morsi, a anuntat miscarea Tamarrod, relateaza AFP. O sursa mili.

Mohammed ElBaradei a fost numit prim-ministru in Egipt

Mohammed ElBaradei a fost numit, sambata, premierul Egiptului, la trei zile dupa ce armata l-a indepartat de la putere pe presedintele islamist Mohamed Morsi. Fostul sef al Agentiei Internationale pentru Ener.

UPDATE Egipt: ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar (miscarea anti-Morsi)

UPDATE 20:32 Mohammed ElBaradei a fost numit sambata prim-ministru interimar al Egiptului. Anuntul a fost facut de miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara care a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi prin lovitura de stat din urma cu trei zile, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )