Libnet.ro
UNICEF

01:05

Contre intre Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu pe tema formularului semnat de parinti pentru testarea elevilor cu simptome

Adevărul Adevărul,
Contre intre Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu pe tema formularului semnat de parinti pentru testarea elevilor cu simptome

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri seara, ca elevii care prezinta simptome de COVID-19 in timpul orelor de curs vor fi izolati pentru a-i proteja pe ceilalti, urmand ca unul dintre parinti sa fie chemat la scoala pentru a semna acordul in vederea testarii. Un astfel de formular de consimtamant nu este necesar luni, odata cu redeschiderea scolilor, sustine ministrul. continuă pe Adevărul

Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca in prezent 149 din cele 3. 181 de localitati din Romania sunt in scenariul rosu, 903 in scenariul galben, iar restul sunt in scenariul verde, ceea ce inseamna ca de luni vor merge la scoala toti elevii. intrebat cum va fi facuta distantarea in clasele cu 30-37 de copii, el a spus ca nu poate fi schimbat in 3 zile ce nu s-a schimbat in 30 de ani, ca infrastructura scolara, si ca mizeaza pe managementul fiecarei scoli pentru a asigura o distanta maxima posibila. Atat Sorin Cimpeanu, cat si Vlad Voiculescu au insistat pe respectarea regulilor de baza, precum purtarea mastii si aerisirea claselor.

in ce conditii se vor redeschide luni scolile? Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, declaratii de presa VIDEO

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu si cel al Sanatatii au tinut o conferinta de presa comuna in care au prezentat conditiile in care va incepe scoala de luni, in contextul pandemiei.

La cate cazuri de COVID-19 se suspenda cursurile: Precizarile ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a prezentat, vineri, intr-o conferinta de presa comuna cu ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in ce conditii se vor suspenda cursurile la aparitia cazurilor de.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nimeni din Guvern nu i-a cerut demisia: Cu domnul Citu am o relatie cat se poate de buna, la fel de buna precum cea cu domnul ministru Cimpeanu (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca nu i s-a cerut demisia din Guvern. Zvonuri, asa cum le numeste ministrul Sanatatii, care au aparut dupa ce Voiculescu a avut cateva declaratii.

Sorin Cimpeanu, dupa scoala online: Calitatea actului educational a scazut foarte mult. Pierderile sunt mari si foarte mari. E greu de crezut ca vom putea recupera tot

Ministrul educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie. Acesta a adaugat ca pierderile sunt foarte mari, fiind diferente intre scoli, clase si elevi si este foarte greu de crezut ca va putea fi tot recuperat.

Sorin Cimpeanu: Calitatea actului educational a scazut foarte mult. E greu de crezut ca vom recupera tot

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie. Acesta a adaugat ca pierderile sunt foarte mari, fiind diferente intre scoli, clase si elevi si este foarte greu de crezut ca va putea fi tot recuperat.

Sorin Cimpeanu: Distantarea fizica in clase este extrem de importanta la maximum posibil. Mizam pe capacitatea organizatorica a fiecarui director de scoala (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat vineri ca in contextul redeschiderii scolilor, un aspect foarte important este cel al asigurarii distantarii fizice intre elevi. Avand in vedere ca nu se.

SORIN CIMPEANU: Calitatea actului educational a scazut foarte mult

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu a declarat ca actul educational are o calitate foarte scazuta, in mare parte din motive structurale si anume predarea online, cat si din motive circumstantiale, cum ar fi accesul dificil la tehnologie.

SORIN CIMPEANU: in anul scolar 2021 - 2022, semestrul I se va incheia inainte de sarbatorile de iarna

Semestrul I al anului scolar 2021 - 2022 va avea 14 saptamani si se va incheia inainte de sarbatorile de iarna, a anuntat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: in anul scolar 2021 - 2022, semestrul I se va incheia inainte de sarbatorile de iarna

Semestrul I al anului scolar 2021 - 2022 va avea 14 saptamani si se va incheia inainte de sarbatorile de iarna, a anuntat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )