Libnet.ro
UNICEF

01:05

UE contribuie financiar la o forta de securitate vest-africana

Hotnews Hotnews,
 UE contribuie financiar la o forta de securitate vest-africana

Uniunea Europeana a promis luni o contributie de 50 de milioane de euro pentru infiintarea unei forte multinationale impotriva grupurilor islamiste din sahel, informeaza Agerpres, citand Reuters. continuă pe Hotnews

UE contribuie financiar la o forta de securitate vest-africana

Uniunea Europeana a promis luni o contributie de 50 de milioane de euro pentru infiintarea unei forte multinationale impotriva grupurilor islamiste din sahel, informeazaAgerpres, citand.

Be EU: Uniunea Europeana impune reguli dure marilor companii. Banii sa fie impozitati acolo unde sunt facuti

Uniunea Europeana impune reguli dure marilor companii. Concret, liderii europeni au facut inca un pas in directia prevenirii evitarii obligatiilor fiscale, arata Sabina Iosub, la emisiunea Be EU, de la.

Primaria Capitalei vrea program de studiu despre Uniunea Europeana pentru elevii de liceu

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a din Capitala este posibil sa invete, timp de cateva saptamani, notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program de studiu intitulat EU in licEU, pe care municipalitatea vrea sa il implementeze in urmatorii doi ani scolari, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedintei a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), transmite surse din presa.

Primaria Capitalei vrea program de studiu despre Uniunea Europeana pentru elevii de liceu

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a din Capitala ar putea invata, timp de cateva saptamani, notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program de studiu intitulat EU in licEU, pe care municipalitatea vrea sa il implementeze in urmatorii.

Cursuri despre Uniunea Europeana pentru elevii de liceu din Capitala

Primaria Capitalei isi propune sa implementeze in programa de studiu pentru clasele a XI-a si a XII-a de liceu notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program intitulat EU in licEU.

Proiect al Primariei Capitalei: Elevii de liceu din Bucuresti ar putea sa urmeze cursuri despre Uniunea Europeana

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a din Capitala ar putea invata, timp de patru saptamani, notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program de studiu intitulat EU in licEU, pe care municipalitatea vrea sa il implementeze in urmatorii doi ani scolari, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedintei a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), informeaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )