Libnet.ro
UNICEF

21:30

Proiect al Primariei Capitalei: Elevii de liceu din Bucuresti ar putea sa urmeze cursuri despre Uniunea Europeana

Hotnews Hotnews,
 Proiect al Primariei Capitalei: Elevii de liceu din Bucuresti ar putea sa urmeze cursuri despre Uniunea Europeana

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a din Capitala ar putea invata, timp de patru saptamani, notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program de studiu intitulat EU in licEU, pe care municipalitatea vrea sa il implementeze in urmatorii doi ani scolari, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedintei a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Cursuri despre Uniunea Europeana pentru elevii de liceu din Capitala

Primaria Capitalei isi propune sa implementeze in programa de studiu pentru clasele a XI-a si a XII-a de liceu notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program intitulat EU in licEU.

Mesajele pentru protectia mediului transmise de elevii Liceului Tonitza Bucuresti in cadrul proiectului aMetamorfoza urbanna au produs emotii puternice. B-AOPISCC a validat castigatorii burselor

Desfasurat in cadrul de exceptie oferit de Muzeul de Arta Veche Apuseana Ing. Dumitru Furnica-Minovici, evenimentul care a marcat prima etapa a proiectului Metamorfoza urbana organizat de Asociatia Operatorilor si Prestatorilor din Industria Serviciilor de Curatenie si Conexe Filiala Bucuresti s-a bucurat de un succes deplin. Burse in valoare totala de 12 600 lei pentru sustinerea talentului si creativitatii au fost acordate pentru trei tineri din cadrul Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza Bucuresti. Pentru abordarea ingenioasa, din perspectiva artei si designului, cu orientare spre reciclare si colectarea selectiva a deseurilor, toti cei 20 de elevi ai Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucuresti implicati in proiectul Metamorfoza urbana au fost recompensati de B-AOPISCC si partenerii proiectului, cu o tabara de creatie, organizata in perioada 20-25 iunie 2017, la Conacul din Miclauseni Iasi.

Autorul jafului de la o sucursala din Bucuresti a Bancii Romanesti a fost prins. Barbatul a pierdut la ruleta 22.000 de lei din suma furata

Autorul jafului din 25 mai, de la o sucursala din Bucuresti a Bancii Romanesti, a fost prins, in locuinta acestuia fiind gasita mare parte din suma furata de la unitatea bancara, potrivit News. ro. Politia Capitalei a anuntat miercuri ca politistii au facut trei perchezitii in Bucuresti penntru depistarea barbatului care pe 25 mai a reusit sa fure 69. 000 de lei de la o filiala a Bancii Romanesti, unde a amenintat-o cu arma pe o angajata.

Poluarea fonica din Bucuresti duce la boli grave. Ce spun specialistii

Poluarea fonica din Bucuresti si in marele orase duce la boli foarte grave. Specialistii lanseaza un semnal de alarma fara precedent. Sunt peste 200 de zone in Bucuresti in care decibelii.

Avocatul Poporului se autosesizeaza pe tema lipsei pistelor de biciclete din Bucuresti

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a sesizat din oficiu in legatura cu numarul redus de piste pentru biciclete din Bucuresti, potrivit unui comunicat. Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 22 si art.

Victor Ciorbea e ingrijorat de soarta biciclistilor din Bucuresti. Sesizare din oficiu

Victor Ciorbea, ocupantul postului de Avocat al Poporului, s-a sesizat din oficiu in legatura cu numarul redus de piste pentru biciclete din Bucuresti, potrivit unui comunicat. Sesizarea din oficiu vizeaza posibila incalcare a art. 22 si art. 35 din Constitutia Romaniei privind dreptul la viata si la integritate fizica si psihica si dreptul la mediu sanatos.

Propunerea Primariei Capitalei de a da in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde Ecaterina Andronescu este membru fondator si presedinte al Sectiei Stiinte chimice, o cladire din centrul capitalei, se afla din nou pe ordinea de zi

Proiectul de hotarare privind trecerea unei cladiri din Centrul Capitalei, de pe strada Ilfov 3, in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta, unde membri sunt Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu si IPS Teodosie, se afla din nou pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), dupa ce acesta a fost respins in sedinta din 18 mai, informeaza News. ro.

Autorul jafului bancii din Bucuresti, prins de politisti

Barbatul care a jefuit in urma cu o saptamana o banca din Sectorul 4 al Capitalei a fost capturat de catre oamenii legii. Mai exact este vorba despre Razvan Constantin un barbat in var.

Victor Ciorbea s-a sesizat din oficiu! Avocatul Poporului, ingrijorat pentru soarta biciclistilor din Bucuresti

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea s-a sesizat din oficiu in legatura cu numarul redus de piste pentru biciclete din Bucuresti, potrivit unui comuicat citat de Hot News. Sesizarea din oficiu vizeaza o.

Oamenii dintr-un bloc din Bucuresti, terorizati de o vecina. Cad viermii de la ea din casa. Ne mananca gandacii de ce e acolo - Politistii au incremenit cand au vazut cum arata apartamentul

O femeie de 83 de ani locuieste de ani buni singura intr-un bloc din Capitala. Vecinii batranei spun ca are obiceiul sa adune gunoaie de pe strada si sa le aduca in casa. Mirosul este insuportabil si pe scara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )