Libnet.ro
UNICEF

13:00

Contributors.ro si Romania Libera au incetat sa existe ca surse de mass-media demne de respect

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contributors.ro si Romania Libera au incetat sa existe ca surse de mass-media demne de respect

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malginov, a reactionat fata de articolul Ispita fascista a tovarasului Putin semnat de Vladimir Tismaneanu si Marius Stan pe Contributors. ro si preluat de Romania Libera. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul Rusiei in Romania, atac la Vladimir Tismaneanu si Marius Stan: Nu este deloc necesar ca pe paginile publicatiilor centrale sa se dea cuvantul la orice badaran. Reactia autorilor de pe Contributors: E nevoie sa i se spuna ca Romania nu este un

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malginov, a reactionat fata de un articolul Ispita fascista a tovarasului Putin semnat de Vladimir Tismaneanu si Marius Stan pe Contributors. ro si preluat de Romania Libera. Malginov spune, intr-un comunicat publicat pe site-ul Ambasadei, ca nu este deloc necesar ca pe paginile publicatiilor centrale sa se dea cuvantul la orice badaran. Mai mult, ambasadorul rus spune ca Republicarea despre care este vorba sa ramana pe constiinta echipei editoriale. In reactie la jignirile ambsadorului rus, Tismaneanu si Stan scriu ca daca dl ambasador isi permite sa reactioneze astfel, de o maniera intimidanta, la articolul nostru, maine vine in mod sigur randul altora. E nevoie sa i se spuna ca Romania nu este un protectorat rusesc. 23: Inca un atac la adresa lui Vladimir Tismaneanu si Marius Stan, insotit de o amenintare voalata din partea presedintelui Camerei de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa, Tudor Afanasov, care ii roaga pe toti formatorii de opinie sa fie foarte vigilenti in exprimare. Folosirea unui limbaj adecvat poate sa ne ajute in dezvoltarea relatiilor bilaterale si poate evita neplaceri sursa).

Pozitia Contributors.ro fata de declaratia Ambasadorului Federatiei Ruse, domnul Oleg Malginov

Contributors. ro dezavueaza reactia insultatoare si lipsita de argumente a Ambasadorului Federatiei Ruse la Bucuresti, domnul Oleg Malginov, la adresa lui Vladimir Tismaneanu si Marius Stan, doi reputati istorici si publicisti romani si colaboratori de marca ai site-ului. Consideram ca domnul ambasador Oleg Malginov a recurs la jigniri inacceptabile intr-o lume civilizata, iar limbajul utilizat il dezonoreaza. Nici un diplomat care se respecta nu poate spune despre coordonatorul raportului de condamnare a comunismului in Romania ca este orice badaran fara sa riste un blam general.

in numele alesilor. SPP-ul cumpara 400.000 de cartuse pentru apararea demnitarilor

SPP cumpara 400 de mii de cartuse pentru apararea demnitarilor, scrie Romania Libera. Serviciul de Protectie si Paza va organiza o licitatie si a anuntat ca are nevoie in principal de gloante pentru pistol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )