Libnet.ro
UNICEF

23:45

Control judiciar pentru cele trei persoane retinute in cazul restaurarii sediului Primariei Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Control judiciar pentru cele trei persoane retinute in cazul restaurarii sediului Primariei Targu Jiu

Monica Vladoianu, consilier superior in cadrul Directiei pentru Cultura si Patrimoniu Gorj, Mihaela Orzan, consilier in cadrul Primariei Targu Jiu, si arhitectul Iulian Camuiau vor fi cercetati penal sub control judiciar. continuă pe Adevărul

Control judiciar pentru cele trei persoane retinute in cazul restauraririi sediului Primariei Targu Jiu

Monica Vladoianu, consilier superior in cadrul Directiei pentru Cultura si Patrimoniu Gorj, Mihaela Orzan, consilier in cadrul Primariei Targu Jiu, si arhitectul Iulian Camuiau vor fi cercetati penal sub control judiciar.

Patron din comuna Spineni, cercetat sub control judiciar pentru evaziune fiscala

Un tanar de 24 de ani, din comuna Spineni, judetul Olt, a fost arestat, zilele trecute, pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Procurorii olteni au decis insa, ieri, eliberarea acestuia si cercetarea lui sub control judiciar. Tanarul este suspectat ca, in calitate de patron al unei firme, a dat bugetului de stat o gaura de peste doua miliarde lei vechi in decurs de numai o luna.

Veronica Carstoiu, acuzata de coruptie, va fi judecata sub control judiciar

Veronica Carstoiu, judecatoarea suspendata de la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce a fost deferita justitiei pentru fapte de coruptie, va fi judecata sub control judiciar. Asa a decis Curtea Suprema, printr-o decizie definitiva care inlocuieste masura arestului cu cea a controlului judiciar. Magistratul de afla in arest preventiv din 9 august 2013.

Judecatoarea Veronica Carstoiu, sub control judiciar

Instanta suprema a decis ca judecatoarea Veronica Carstoiu, suspendata de la Curtea de Apel Bucuresti dupa ce a fost deferita justitiei pentru fapte de coruptie, sa fie judecata sub control judiciar.

Trei persoane sanatoase participa saptamana aceasta la testarea in SUA a unui vaccin impotriva Ebola

Trei persoane sanatoase vor fi injectate saptamana aceasta cu un vaccin experimental impotriva Ebola, la Institutele Nationale americane pentru Sanatate NIH), dupa ce autoritatile americane au aprobat.

Omul de afaceri Ilie Carabulea ramane in arest preventiv. Dan Radu Rusanu, cercetat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis marti, 2 septembrie, mentinerea masurii arestarii preventive in cazul omului de afaceri sibian. Decizia nu este definitiva.

16 persoane, retinute in dosarul de evaziune si spalare de bani cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

16 persoane au fost retinute, joi, in urma celor peste 100 de perchezitii facute in Capitala si alte judete. 14 dintre aceste persoane vor fi duse in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Procurorii sustin ca este vorba despre circuite evazioniste si spalare de bani prin care s-a ajuns la un prejudiciu de peste 10 milioane de euro.

Sansa la viata pentru mai multe persoane care necesita un transplant

O noua prelevare de organe a avut loc la Iasi. Mai multe persoane care necesita un transplant vor primi acum o noua sansa la viata. Donator a fost un barbat care a suferit un grav accident vascular cerebral.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )