Libnet.ro
UNICEF

18:00

Controversa in Marea Britanie: O fetita alba de cinci ani, data in grija unor familii musulmane ce nu vorbesc engleza si in care mamele umbla cu niqab si burka

Hotnews Hotnews,
 Controversa in Marea Britanie: O fetita alba de cinci ani, data in grija unor familii musulmane ce nu vorbesc engleza si in care mamele umbla cu niqab si burka

O fetita alba de religie crestina a fost data in Marea Britanie in grija unei familii adoptive musulmane ce nu vorbeste limba engleza si in care mama poarta un niqab, scrie The Telegraph. continuă pe Hotnews

Scandal in Marea Britanie: O fetita alba de cinci ani, data in grija unor familii musulmane ce nu vorbesc engleza si in care mamele umbla cu niqab si burka

O fetita alba de religie crestina a fost data in Marea Britanie in grija unei familii adoptive musulmane ce nu vorbeste limba engleza si in care mama poarta un niqab, scrie The Telegraph.

Marea Britanie: Fetita crestina alba, data in grija unor familii musulmane in care femeile poarta burqa si niqab. Copilei i s-a spus ca europencele sunt betive si Craciunul e stupid

Un nou scandal ocupa primele pagini ale ziarelor din Marea Britanie. O fetita alba de religie crestina, in varsta de cinci ani si vorbitoare de limba engleza, a ajuns in grija unei familii.

Expozitia de pictura a fostei jurnaliste Luminita Patrateanu la Warminster, Marea Britanie

Onesteanca Luminita Patrateanu si-a expus zilele trecute picturile la un magazin de arta din Warminster, la aproape 150 de kilometri de Londra. Pasionata de arte, de poezie si pictura, Luminita Patrateanu a renuntat la presa, in urma cu aproape 10 ani, pentru a se dedica altor proiecte. Un timp a lucrat pe langa cabinetul parlamentarului Valerian Vreme, iar de aproape cinci ani isi dedica timpul picturii si familiei.

Un roman, moarte misterioasa in Marea Britanie. Familia a aflat vestea de pe Facebook

La mai bine de doi ani dupa moartea in conditii misterioase a unui muncitor roman, in Marea Britanie a fost declansata o ancheta ampla. Marian Nemit a fost strivit de un zid care s-a.

E alerta in Marea Britanie. Zeci de oameni au fost intoxicati cu aer otravitor - VIDEO

E alerta in Marea Britanie din pricina unui nor toxic de origine nedeterminata. 150 de oameni au fost spitalizati cu iritatii ale ochilor si gatului, ameteli si stari de voma dupa ce au inhalat a.

Uniunea Europeana indeamna Marea Britanie sa inceapa negocieri serioase pe tema Brexit

Marea Britanie trebuie sa inceapa sa aiba o abordare serioasa in negocierile cu Uniunea Europeana pe tema Brexit, recomanda negociatorul-sef european, Michel Barnier, inaintea unei.

Exodul europenilor. Aproape un milion de muncitori calificati vor sa plece din Marea Britanie, dupa Brexit

Aproximativ un milion de cetateni ai Uniunii Europene ce muncesc in Marea Britanie, dintre care multi detin inalte calificari, planuiesc sa paraseasca statul insular sau au decis deja aceasta,.

Marea Britanie: Peste 230 de persoane au primit ingrijiri medicale in urma expunerii la vapori chimici pe o plaja

Peste 230 de persoane au primit ingrijiri medicale in urma expunerii la vapori chimici pe o plaja din Marea Britanie, informeaza The Independent. Plaja Birling Gap a fost evacuata cand mai multe.

Angela Merkel: Marea Britanie trebuie sa achite nota de plata pentru Brexit

Angela Merkel a avertizat Marea Britanie ca va trebui sa-si achite obligatiile financiare fata de Uniunea Europeana in acest proces si a negat faptul ca aceste obligatii reprezinta penalitati, informeaza Bloomberg.

Marea Britanie nu va plati UE niciun penny in plus fata de obligatia sa juridica

Marea Britanie nu va plati nici macar un penny mai mult sau mai putin decat ceea ce guvernul sau considera ca reprezinta obligatia juridica fata de Uniunea Europeana UE) pentru ca tara insulara sa paraseasca blocul comunitar, a dat asigurari ieri ministrul de externe britanic Boris Johnson, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )