Libnet.ro
UNICEF

19:00

Controversata licitatie privind achizitia de corvete: Detalii de ultima ora oferite de ministrul Apararii. Cand se anunta castigatorul? (VIDEO)

B1 B1,
Controversata licitatie privind achizitia de corvete: Detalii de ultima ora oferite de ministrul Apararii. Cand se anunta castigatorul? (VIDEO)

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a fost invitatul editiei de luni a emisiunii Dosar de Politician de pe B1TV. Acesta a oferit mai multe detalii despre controversata procedura de achizitie a corvetelor. continuă pe B1

Ministrul Apararii, Gabriel Les, totul despre controversata achizitie a corvetelor, luni, de la ora 21.00, la emisiunea Dosar de politician

In exclusivitate, ministrul Apararii, Gabriel Les, va comenta, luni, la emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV dedesubturile licitatiilor pentru achizitia de corvete pentru dotarea Fortelor Navale.

SOC la PRO TV! Florin Busuioc a disparut din SPITAL! Apel de ULTIMA ORA! Din pacate...

Noi detalii despre starea de sanatatea a lui Florin Busuoic au iesit la iveala. Celebrul prezentator s-a intors acasa si se afla in perioada de recuperare dupa operatia din data de 7 noiembrie, cand a.

Macel la EXATLON! GIANI KIRITA s-a prabusit! Se lasa cu PUMNI! DECIZIE de ultima ora privind emisiunea (FOTO)

Se incinge lupta la Exatlon! Giani Kirita a devenit din nou tinta criticilor pe Instagram dupa ultima fotografie publicata pe retelele de socializare. Fostul dinamovist este atacat de fanii virtuali pentru.

Tudorel Toader, anunt de ultima ora: Astazi am semnat Ordinul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni ca a semnat un ordin privind trecerea cabinetelor medicale de unitate in structura organizatorica a penitenciarelor-spital. Astazi, am semnat Ordinul.

Schimbare de ultima ora in lotul Romaniei la Europeanul de handbal. Pe cine va miza selectionerul Ambros Martin

Mezina lotului Romaniei are sansa de a debuta la un turneu final de senioare. Pentru meciul de foc cu Germania din aceasta seara, ora 19:00, selectionerul Martin Ambros a optat pentru Anca Polocoser, in locul Madalinei Zamfirescu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )