Libnet.ro
UNICEF

21:30

Am convingerea ca presedintele Iohannis nu se va implica in alegerile interne din PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am convingerea ca presedintele Iohannis nu se va implica in alegerile interne din PNL

Ludovic Orban a declarat, sambata, la Antena 3, ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis se va implica in alegerile interne din PNL intrucat are nevoie de un partid puternic care sa-l sustina in perspectiva alegerilor prezindentiale din 2019, un partid care sa fie condus de catre liderii sai naturali, nu de unii impusi din afara partidului. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Am convingerea ca presedintele Iohannis nu se va implica in alegerile interne din PNL

Ludovic Orban a declarat, sambata, la Antena 3, ca nu crede ca presedintele Klaus Iohannis se va implica in alegerile interne din PNL intrucat are nevoie de un partid puternic care sa-l sustina in perspectiva alegerilor prezindentiale din 2019, un partid care sa fie condus de catre liderii sai naturali, nu de unii impusi din afara partidului.

Un procuror cere deschierea unei anchete impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta

Un procuror a cerut unui judecator de instructie sa deschida o ancheta impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta. Informatiile despre hotararea procurorului.

Un procuror cere deschiderea unei anchete impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta

Un procuror a cerut unui judecator de instructie sa deschida o ancheta impotriva lui Francois Fillon, candidat la alegerile prezidentiale din Franta. Informatiile despre hotararea procurorului.

INTERVIU Raluca Turcan: USR poate sa vina alaturi de PNL, fie intr-o alianta, fie printr-o fuziune. Sansa PNL e sa faca echipa cu presedintele Iohannis

Intr-un interviu pentru Adevarul, presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, vorbeste despre lupta pentru putere din partid. Deocamdata, Turcan nu e sigura daca va candida la Congres, dar e sigura ca viitorul lider PNL trebuie sa fie partenerul presedintelui Iohannis.

Presedintele Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14, asa cum anuntase de joi.

Presedintele Iohannis va promulga, vineri, Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

Presedintele Iohannis: Cetatenii nu mai tolereaza minciuna si coruptia. S-a vazut in indignarea si mobilizarea fara precedent a romanilor din ultima luna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a luat parte, joi, la prezentarea bilantului DN ape anul trecut. Seful statului a precizat ca romanii s-au saturat sa fie mintiti si nu mai tolereaza coruptia. De la.

Presedintele Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a celor patru noi ministri din Guvernul PSD-ALDE. Tudorel Toader a fost cel propus de premierul Grindeanu la Ministerul Justitiei, in locul lui Florin.

VIDEO. Saga ordonantelor s-a incheiat. Legea de respingere a Ordonantei 13, care a scos sute de mii de oameni in strada, a fost promulgata de presedintele Iohannis. Seful statului a semnat si Legea de aprobare a OUG 14

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru promulgarea Legii privind respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 13/2017 si decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 14/2017 privind abrogarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 13/2017 pentru modificarea Codurilor Penale.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Protestele din Romania au creat un conflict sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la un post de televiziune, ca ordonanta 13 reprezinta un conflict creat artificial si sustinut printr-o masinarie de manipulare ultraprofesionista care nu a fost nascuta in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )