Libnet.ro
UNICEF

11:00

Presedintele Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14, asa cum anuntase de joi. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat, vineri, legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14.

Presedintele Iohannis va promulga, vineri, Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

Iohannis a promulgat Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

ACTUALIZARE 10:35 Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. ------ Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca astazi va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14.

Iohannis a promulgat legea de respingere a OUG 13 si legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de respingere a Ordonantei de Urgenta 13 si legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta 14. De altfel, Iohannis a anuntat inca de joi ca urmeaza sa.

Iohannis va promulga, astazi, Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca astazi va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14.

Legea de respingere a OUG 13 si legea de aprobare a OUG 14, adoptate in plenul Camerei Deputatilor. Dragnea a lipsit de la sedinta (VIDEO)

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat legea de abrogare a OUG 13 cu 291 de voturi pentru si trei abtineri. Totodata, deputatii au adoptat si legea de aprobare a OUG 14 cu 292 de voturi.

VIDEO. Presedintele Romaniei, Klaus Iohanns, va promulga, vineri, Legea de respingere a OUG 13 si Legea de aprobare a OUG 14

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va promulga, vineri, legile de respingere a Ordonantei 13 si de aprobare a OUG 14, comunicandu-i prim-ministrului Sorin Grindeanu ca astfel se vor indeplini conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

Iohannis: Maine promulg legile referitoare la OUG 13 si OUG 14 si avem intrunite conditiile pentru normalizarea situatiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 si de aprobare a OUG 14 si i-a spus premierului Grindeanu ca astfel sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la normalizarea situatiei.

Haos in Camera Deputatilor. Comisia juridica a anuntat initial ca nu dezbate legea de respingere a OUG 13, apoi s-a razgandit si a fixat o ora pentru sedinta, apoi s-a razgandit iar si a stabilit alta ora

Haos total in Camera Deputatilor. Comisia Juridica trebuia sa dea un raport, marti la ora 09. 30, pe legea de respingere a OUG 13, dar presedintele comisiei, Eugen Nicolicea, a declarat ca proiectul nu a.

VIDEO Deputatii juristi, raport favorabil pe legea de respingere a OUG 13. Florin Iordache si-a respins prin vot propria ordonanta/ Urmeaza votul final

Comisia juridica din Camera Deputatilor a adoptat marti dimineata un raport favorabil pentru legea de respingere a OUG 13/2017, abrogata de Guvern prin OUG 14, iar aceasta va intra la votul final marti dupa-amiaza. Tot marti va fi votata si OUG 14 in plenul Camerei Deputatilor. Printre cei care au votat pentru respingerea OUG 13 s-a numarat chiar fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, autorul acesteia, acum deputat PSD membru in Comisia Juridica vezi video si foto in articol)Votul final pe ambele ordonante va avea loc la ora 13.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )