Libnet.ro
UNICEF

18:00

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume: pe ce locuri se situeaza copiii din Norvegia si cat de protejati se simt in familie

Adevărul Adevărul,
Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume: pe ce locuri se situeaza copiii din Norvegia si cat de protejati se simt in familie

Copiii din Romania sunt cei mai fericiti din lume, avand, in plus, o parere foarte buna despre aspectul lor fizic, potrivit unui sondaj realizat de organizatia internationala Childrens Worlds, in cadrul caruia s-a analizat gradul de bunastare al micutilor din 16 tari. continuă pe Adevărul

Studentii din Cluj, cei mai intreprinzatori din tara: cate firme au deschis in 2015

Studentii din judetul Cluj sunt cei mai intreprinzatori din tara. Ei au deschis cele mai multe firme anul trecut, chiar peste cei care studiaza in Bucuresti.

Turistii straini au redescoperit Romania. Din ce tari vin cei mai multi vizitatori

Anul trecut Romania a fost vizitata de 2,2 milioane de turisti straini, iar statisticile arata ca acestia sunt interesati de marile orase, de litoral si zona montana, dar si de sectorul balnear.

S-a stins din viata unul dintre cei mai longevivi romani. A baut in fiecare dimineata cate un paharel de palinca si a ajuns prima oara in spital la 99 de ani

Aproape 103 ani. Atat si-a dus existenta, deloc usoara, pe acest pamant lelea Vica din localitatea salajeana Hida, unul dintre cei mai longevivi salajeni si, implicit, romani, trecuta in vesnicie marti, 16 februarie, in casa in care locuia impreuna cu fiica sa, in varsta si ea de 81 de ani.

Hagi: Vom promova cei mai talentati tineri, folosind si jucatorii cu experienta

Hagi: Vom promova cei mai talentati tineri, folosind si jucatorii cu experienta .

Hagi: Vom promova cei mai talentati tineri, folosind si jucatorii cu experienta

Hagi: Vom promova cei mai talentati tineri, folosind si jucatorii cu experienta .

Presedinta magistratilor din Romania a incalcat Codul deontologic! Specialisti: trebuie sa fie demisa de la sefia AMR!

Presedinta magistratilor din Romania, Gabriela Baltag, a incalcat Codul deontologic. Specialistii spun ca trebuie demisa de la sefia AMR, altfel s-ar acredita ideea ca magistratii pot incalca normele Codului Deontologic pentru ca oricum nu sunt pedepsiti.

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider fara rival - Adrian Ungur (189), cel mai bine clasat sportiv din Romania

Novak Djokovic este, si in aceasta saptamana, liderul detasat al ierarhiei ATP, sarbul acumuland 16. 790 de puncte. Podiumul este completat de Andy Murray 8. 855) si Roger Federer 8. Adrian Ungur este cel mai bine clasat sportiv din Romania: locul 189.

Cinci bebelusi din Arges sunt in continuare in stare grava

Cinci bebelusi din Arges, tratati la Spitalul Marie Curie din Capitala, sunt in continuare in stare grava, doi dintre ei fiind ventilati mecanic, au anuntat, duminica, reprezentantii spitalului.

Presedinta magistratilor din Romania a incalcat Codul deontologic!

Presedinta magistratilor din Romania, Gabriela Baltag, a incalcat Codul deontologic.

Primul sens giratoriu suspendat din Romania va fi inaugurat in aprilie

Primul sens giratoriu suspendat din Romania este aproape gata si ar putea fi inaugurat pe 2 aprilie in judetul Prahova, pe DN 1B in zona de nord a orasului Ploiesti la intersectia spre Paulesti, scrie jurnalulph. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )