Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un copil de 10 ani a murit electrocutat pe un camp unde juca fotbal

Adevărul Adevărul,
Un copil de 10 ani a murit electrocutat pe un camp unde juca fotbal

Un copil in varsta de 10 ani a murit electrocutat luni seara, pe un camp din judetul Botosani unde juca fotbal, acolo aflandu-se si un panou electric. in momentul in care echipele de interventie au ajuns in zona au gasit trupul baiatului carbonizat. continuă pe Adevărul

Cluj: Un barbat a murit electrocutat sub dus, din cauza unui boiler modificat de parinti

Un barbat din Cluj, in varsta de 36 de ani, care s-a dus sa-si ajute parintii la tara, in minivacanta de 1 mai, a murit electrocutat sub dus. Acesta incalzea apa cu un boiler electric, iar cand a.

Fetita de 10 ani, siluita pe tapsan de amicul de 16 ani. Ce pedeapsa a primit faptasul pentru viol in forma agravanta

Un adolescent de 16 ani din comuna Caineni, judetul Valcea, a fost condamnat la opt luni de detentie intr-un centru educativ dupa ce a violat o copila de 10 ani.

Incredibil! A dormit 10 ani pe 100 de milioane de dolari, fara sa stie acest lucru! Ce a urmat dupa ce a aflat este de neinchipuit

Un pescar a descoperit o perla gigantica acum 10 ani intr-o scoica, acesta nu a constientizat cat valora, pastrand-o doar ca un obiect norocos. Pescarul habar nu a avut ca timp de zece ani a dormit deasupra.

Controverse in cazul unui copil de 4 ani care a murit dupa ce a fost suspectat de rujeola. A fost o drama aici

Cel de-al 50-lea deces la un copil cu rujeola, raportat de Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile CNSCBT), s-a inregistrat la o fetita de 4 ani, care figura vaccinata cu o doza de ROR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )