Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un copil de 11 ani a trait singur, intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, timp de mai multe luni

B1 B1,
Un copil de 11 ani a trait singur, intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, timp de mai multe luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat din Arges a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca la marginea unei paduri, dupa ce a fost abandonat de mama iar tatal a plecat la munca in alt judet. Baiatul a. continuă pe B1

Un copil de 11 ani a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri din Arges, fara apa si lumina

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara apa sau energie electrica, localnicii care ii cunosteau situatia dandu-i de mancare, relateaza Mediafax.

Un copil din Arges a trait cateva luni singur intr-o coliba la marginea unei paduri

Un copil in varsta de 11 ani dintr-un sat din Arges, abandonat de mama si cu tatal plecat la munca intr-un alt judet, a trait timp de mai multe luni singur, intr-o baraca de la marginea unei paduri, fara.

Caz socant in Arges: Un copil de 11 ani a trait singur in padure, timp de cateva luni

Un copil de 11 ani dintr-un sat argesean a locuit, timp de mai multe luni, singur in padure, fara apa si energie electrica, dupa ce mama lui l-a abandonat, iar tatal lui a plecat la munca in alt judet, informeaza Mediafax. Copilul a trait din mila vecinilor, care ii cunosteau situatia si ii dadeau de mancare.

Trai ca in Evul Mediu! Un baiat de 11 ani locuia la marginea padurii intr-o baraca fara apa sau energie electrica

Un baiat de 11 ani din Arges a trait cateva luni singur intr-o baraca ce a fost construita chiar de tatal sau, la marginea unei paduri. El a fost abandonat de mama, iar tatal sau este plecat la munca in Craiova. Copilul mai primea mancare doar de la vecinii care stiau de cazul sau.

Singur intr-o tara satula de romani, un conational a gasit o metoda inedita de a-si cauta un loc de munca

Un roman aflat in Italia a gasit o metoda inedita de a isi cauta un loc de munca. Pe plaja unde doarme intr-o cort, el a ridicat castele de nisip, pe care a scris simplu imi caut loc de munca. A sperat ca m.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )