Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un copil de doi ani a cazut de la etajul 9. Medicii l-au resuscitat fara succes

Antena3 Antena3,
Un copil de doi ani a cazut de la etajul 9. Medicii l-au resuscitat fara succes

Un copil in varsta de doi ani a cazut de la etajul 9 al unui bloc din cartierul Alexandru cel Bun, din Iasi. S-a solicitat imediat ajutorul medicilor, iar micutul a fost gasit in stop cardio respirator. El a. continuă pe Antena3

Accident cumplit la Iasi. Un copil de doi ani a cazut de la etajul 9

Un copil in varsta de doi ani a cazut de la etajul 9 al unui apartament din cartierul iesean Alexandru, luni seara, 11 iulie, in jurul orei 20.

O fetita de 4 ani a cazut de la etajul 3 al unui bloc din Cluj

Un copil de patru ani a cazut de la etajul patru al unui bloc situat pe strada Jiului din Cluj. La fata locului se afla un echipaj SMURD.

Un copil de doi ani din Suceava a cazut de la inaltime. Unde se afla mama sa in acel moment

Un copil de doi ani din Siret, judetl Suceava, a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a cazut de la inaltime. Acesta se afla pe o terasa a casei cand a picat de la circa 2,5 metri.

Satele din Iasi au pierdut jumatate din medicii de familie in doi ani. Care sunt cauzele disparitiei doctorilor

Numarul medicilor de familie din satele iesene a scazut la jumatate in ultimii doi ani, astfel ca numarul celor inscrisi pe lista unui singur medic ajung sa treaca cu cateva sute de cel maxim prevazut in lege. O alta problema a devenit si numarul mic al centrelor de permanenta din judet, acum ajunse la 13, si care, daca ar fi mai numeroase, ar putea sa suplineasca lipsa cabinetelor medicilor de familie si sa evite blocarea unitatilor de urgenta.

Acord de asistenta tehnica semnat cu Banca Europeana de Investitii pentru 3 spitale regionale, la doi ani de la data la care PSD promitea ca incepe construirea a 8 spitale

La doi ani de la data la care trebuia sa inceapa construirea celor 8 spitale regionale, conform promisiunilor PSD, Ministerul Sanatatii a semnat un acord cu Banca Europeana de Investitii pentru asigurarea asistentei tehnice pentru trei dintre spitale - cele din Iasi, Cluj-Napoca si Craiova. Acordul are o valoare totala de aproape 12,9 milioane de euro, se va derula pana in 31 decembrie 2023, iar rolul echipei Bancii Centrale va fi de consiliere si completare, dar nu va inlocui, transfera sau indeplini rolurile si responsabilitatile omologilor relevanti din Ministerul Sanatatii ori al Asistentei Tehnice existente pentru Ministerul Sanatatii.

Studiu EY: Patru din cinci companii planuiesc sa isi reduca cheltuielile cu departamentul juridic in urmatorii doi ani

82% dintre companiile de la nivel global planuiesc sa isi diminueze costurile cu departamentul juridic in urmatorii doi ani, iar 42% dintre respondenti intentioneaza sa reduca aceste costuri cu peste 10%, potrivit raportului EY Reimagining the Legal Function Report 2019. Raportul, care cumuleaza raspunsurile a peste 1. 000 de juristi cu functii de conducere din 25 de jurisdictii, constata ca, in medie, companiile intentioneaza sa isi diminueze costurile cu departamentul juridic cu 11%, in prezent, cheltuielile juridice insumand, in medie, 172 milioane de USD cu serviciile juridice interne si 169 milioane de USD cu serviciile juridice externe.

Caz SOCANT in Suceava! Un copil de doi ani a cazut de la inaltime. Ce facea mama sa in momentul tragediei

Un copil din Siret, judetul Suceava, in varsta de 2 ani, a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a cazut de la inaltime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )