Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un copil ar fi fost luat de viitura in comuna constanteana Rasova

B1 B1,
Un copil ar fi fost luat de viitura in comuna constanteana Rasova

Un copil in varsta de 12 ani ar fi fost luat de viitura, luni, in comuna constanteana Rasova, pompierii si oamenii din localitate incercand sa-l gaseasca pe aceasta, potrivit Mediafax. Initial, am fost. continuă pe B1

TRAGEDIE. Un copil ar fi fost luat de viitura in comuna constanteana Rasova.

Un copil de 12 ani ar fi fost luat de viitura, in comuna constantean Rasova, luni seara, pompierii si localnicii actionand la aceasta ora pentru gasirea lui, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta, pompierii au fost solicitati sa intervina in comuna Rasova, unde se inregistreaza inundatii, iar un copil ar fi fost luat de viitura. Initial, am fost solicitati sa intervenim pentru doi copii, dar pana la urma se .

Alarma falsa: Pompierii au cautat un copil ar fi fost luat de viitura in comuna ...

Pompierii si localnicii au cautat luni seara mai multe ore un copil de 12 ani care ar fi fost luat de viitura, in comuna constantean Rasova. Cautarile s-au incheiat dupa ce informatia s-a dovedit a fi falsa, transmite Mediafax. Informatia a venit prin Serviciul 112, un localnic anuntand ca a vazut un copil ce fusese luat de viitura care s-a abatut luni seara asupra comnei Rasova. In zona au fost trimise mai multe echipaje de pompieri care, impreuna cu localnicii, l-au cautat pe minor, dar .

Inundatii masive la Rasova. Copil de 12 ani, dat disparut dupa ce a fost luat de viitura

O ploaie torentiala de patru ore a facut ravagii in comuna constanteana Rasova. Zeci de gospodarii au fost inundate, iar un copil de 12 ani este dat disparut.

Stefan Stan a fost luat cu asalt de sute de craioveni si inainte si dupa concert |FOTO

Ploaia torentiala, care parea sa compromita concertul lui Stefan Stan, programat sambata seara in cadrul Turneului de promovare al noului sau album Povestea mea, s-a oprit spre bucuria craiovenilor, care s-au adunat in numar mare in piata Mihai Viteazul din Craiova pentru a-si vedea favoritul. Cerul s-a inseninat cand Stefan si band-ul sau au .

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )