Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coreea de Nord ameninta din nou SUA cu un RAZBOI TOTAL.

România Liberă România Liberă,
Coreea de Nord ameninta din nou SUA cu un RAZBOI TOTAL.

Coreea de Nord a indemnat Statele Unite sa puna capat manevrelor militare si santajului nuclear, pentru a evita un razboi total, relateaza Mediafax. Intr-o amenintare abia voalata cu atacuri impotriva Statelor Unite, Comisia Nationala nord-coreeana pentru Aparare NDC), prezidata de Kim Jong-un, liderul regimului, a declarat, citata intr-un comunicat, ca este necesar ca Washingtonul sa puna capat politicii sale ostile fata de Phanian, daca vrea pace in Peninsula Coreea si pe teritoriul . continuă pe România Liberă

Coreea de Nord ameninta SUA razboi total

Coreea de Nord a avertizat SUA ca, daca nu pune capat manevrelor militare si santajului nuclear, ar urma sa inceapa un razboi total, potrivit AFP.

Coreea de Nord ameninta voalat SUA cu un razboi total

Coreea de Nord a indemnat sambata Statele Unite sa puna capat manevrelor militare si santajului nuclear, avertizand din nou asupra riscului unui razboi total, relateaza AFP .

Coreea de Nord reia amenintarile la adresa SUA: Vom raspunde cu atacuri care vor duce la un razboi total

Coreea de Nord a indemnat sambata Statele Unite sa puna capat manevrelor militare si santajului nuclear, avertizand din nou asupra riscului unui razboi total, relateaza AFP, conform Mediafax. intr-o.

Coreea de Nord se pregateste pentru o confruntare finala cu SUA si ameninta cu un razboi total

Coreea de Nord a avertizat sambata Statele Unite ale Americii sa inceteze operatiunile si exercitiile militare pe care le-a numit santaj nuclear, altfel se va ajunge la razboi total.

Clubul Steaua, din nou in silenzio stampa: Reghe nu mai vorbeste cu presa.

Jucatorii si membrii stafului echipei Steaua Bucuresti au decis sa intre in silenzio stampa incepand de joi, iar informarea suporterilor despre activitatile zilnice se va face pe site-ul oficial al clubului si pe pagina de Facebook, potrivit Mediafax. FC Steaua a anuntat ca va onora obligatiile contractuale cu institutiile media detinatoare de drepturi pentru Liga I, Cupa Romaniei si Liga Campionilor. Reghe s-a suparat din nou pe presa, dupa ce a aparut in ziare un nou incident in care .

NOUL COD RUTIER, AMANAT din NOU.

Adoptarea noului Cod Rutier a fost amanata din nou, de Guvern. Proiectul de modificare a legislatiei in domeniul circulatiei a facut obiectul mai multor discutii aprinse in interiorul USL. Potrivit prevederilor proiectului, soferii indisciplinati nu vor avea o viata usoara. Potrivit proiectului supus dezbaterii publice, vor fi aspru sanctionati cei care conduc cu viteza excesiva, dar si o alcoolemie mai mare de 0,2 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, soferii care nu-si vor plati .

Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat din nou la Galati. Alarma a fost falsa.

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou, sambata, din motive tehnice, informeaza Mediafax. Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat la orele pranzului, alarmele functionand aproximativ 20 de secunde. Colonelul Daniel Adochitei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati a declarat ca noile echipamente instalate dupa incidentul din 7 octombrie, cand sirenele s-au declansat din cauza unei defectiuni, au fost resetate, declansandu-se .

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana de comisia de onoare a Ordinului Steaua Romaniei. Nu a putut fi luata inca o decizie, deoarece patru dintre cei sapte membri ai.

Fostul presedintele pakistanez Pervez Musharraf, arestat din nou

Politia pakistaneza a anuntat, ieri, ca l-a arestat din nou pe fostul presedinte Pervez Musharraf, care tocmai fusese eliberat pe cautiune in alt dosar, dupa aproape sase luni de domiciliu fortat.

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )