Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana

Antena3 Antena3,
Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana

Cazul decoratiei lui Laszlo Tokes va fi discutat din nou peste o saptamana de comisia de onoare a Ordinului Steaua Romaniei. Nu a putut fi luata inca o decizie, deoarece patru dintre cei sapte membri ai. continuă pe Antena3

Decizia in cazul decoratiei lui Tokes, amanata pana pe 18 octombrie.

Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei a amanat pana pe 18 octombrie luarea unei decizii privind cererea de retragere a distinctiei acordate eurodeputatului Laszlo Tokes. Membrii Consiliului au discutat, vineri, subiectul, insa nu au luat o decizie, preferand sa amane o hotarare pana pe 18 octombrie, transmite Mediafax. In 26 septembrie, sedinta Consiliului de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei, care urma sa ia in discutie solicitarile de retragere a .

Laszlo Tokes afla astazi daca i se va retrage medalia Steaua Romaniei

Membrii Consiliului de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei s-au intalnit, astazi, de la ora 12. 00, pentru a dezbate cererea unor membri ai Ordinului de a-i retrage distinctia europarlamentarului Laszlo Tokes.

Laszlo Tokes afla abia peste o saptamana daca i se va retrage medalia Steaua Romaniei. Trei membri ai Consiliului au lipsit motivat

Membrii Consiliului de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei s-au intalnit, vineri, pentru a dezbate cererea unor membri ai Ordinului de a-i retrage distinctia europarlamentarului Laszlo Tokes. Nici astazi nu s-a luat insa o decizie, deoarece trei membri ai Consiliului au lipsit motivat de la sedinta.

inca o amanare. Laszlo Tokes va afla in 18 octombrie daca i se va retrage medalia Steaua Romaniei

Membrii Consiliului de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei s-au intalnit, vineri, pentru a dezbate cererea unor membri ai Ordinului de a-i retrage distinctia europarlamentarului Laszlo Tokes. Nici astazi nu s-a luat insa o decizie, deoarece trei membri ai Consiliului au lipsit motivat de la sedinta. Urmatoarea sedinta va avea loc in 18 octombrie, la ora 16.

Fostul presedintele pakistanez Pervez Musharraf, arestat din nou

Politia pakistaneza a anuntat, ieri, ca l-a arestat din nou pe fostul presedinte Pervez Musharraf, care tocmai fusese eliberat pe cautiune in alt dosar, dupa aproape sase luni de domiciliu fortat.

Clubul Steaua, din nou in silenzio stampa: Reghe nu mai vorbeste cu presa.

Jucatorii si membrii stafului echipei Steaua Bucuresti au decis sa intre in silenzio stampa incepand de joi, iar informarea suporterilor despre activitatile zilnice se va face pe site-ul oficial al clubului si pe pagina de Facebook, potrivit Mediafax. FC Steaua a anuntat ca va onora obligatiile contractuale cu institutiile media detinatoare de drepturi pentru Liga I, Cupa Romaniei si Liga Campionilor. Reghe s-a suparat din nou pe presa, dupa ce a aparut in ziare un nou incident in care .

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale.

Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice - surse

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax.

VIDEO Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice - surse

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax.

VIDEO UPDATE Guvernul amana din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru clarificari tehnice

Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contravnetii si infractiuni, au declarat surse oficiale citate de agentia Mediafax. UPDATE La finalul sedintei de Guvern, a explicat ministrul agriculturii motivele amanarii aprobarii Codului Rutier. Decizia politica este de a adopta prin Ordonanata de Urgenta saptamana viitoare sau saptamanile urmatoare din ratiuni tehnice, a spus Daniel Constantin. Acesata a precizat ca trebuie corelata baza de date si infiintat un cont unic prin Ministerul Finantelor pentru plata amenzilor. Indata ce va fi rezolvata aceasta problema tehnica ce tine mai mult de partea de soft, aceasta ordonanta de urgenta va fi aprobata, a mai spus ministrul agriculturii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3235 seconds )