Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, decizie ce continua escaladarea tensiunilor din Peninsula Coreeana

Adevărul Adevărul,
Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, decizie ce continua escaladarea tensiunilor din Peninsula Coreeana

Coreea de Nord a lansat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, din zona coastei de Est in apele sale teritoriale, intr-un nou act ce pare a ruina sperantele Washingtonului si ale Coreei de Sud ca aceasta se va abtine de la noi provocari si ca un dialog in aceasta criza va deveni posibil. continuă pe Adevărul

Coreea de Nord a lansat trei rachete cu raza scurta de actiune in Marea Japoniei

Coreea de Nord a lansat trei rachete cu raza scurta de actiune, sambata dimineata, in Marea Japoniei, in timp ce sunt in curs manevre militare intre forte americane si sud-coreene, a anuntat armata americana, potrivit AFP.

Coreea de Nord a lansat trei noi rachete balistice in Marea Japoniei

Coreea de Nord a lansat sambata dimineata trei rachete balistice cu raza scurta de actiune, din regiunea Kangwon, potrivit armatei americane, citata de AFP. Proiectilele au aterizat in Marea.

Peste America se DEZLANTUIE cel mai mare URAGAN din ultimul deceniu: Mai multe orase evacuate. Campurile petrolifere in pericol!

America se pregateste sa faca fata celui mai mare uragan din ultimul deceniu, care va atinge uscatul sambata, scrie Digi 24. inca de vineri dimineata, mai multe orase din texas au.

UPDATE Un autocar cu mai multe romance care muncesc sezonier in Germania s-a rasturnat: 44 de persoane ranite. MAE confirma ca printre victime sunt si romani. S-au luat masuri pentru aflarea statii de sanatate a acestora

44 de persoane au fost ranite, dintre care sase grav, dupa ce un autocar in care se aflau mai multe romance care lucreaza sezonier in Germania s-a rasturnat miercuri la Bohmte, in apropiere de Osnabrueck, relateaza News. ro.

Pericol urias de infectie la Hunedoara. Mai multe cadavre in descompunere, descoperite in apa raului Jiet

Cel putin cinci cadavre in descompunere au fost gasite in apele Jietului, pe raza teritoriala a orasului Petrila, in apropierea unui pod de pe cursul raului, scrie.

Descoperire socanta in mai multe colete postale

Mai multi serpi veninosi au fost descoperiti in colete postale, in Australia, in timp ce politistii de la protectia animalelor incercau sa dea de urma unor traficanti de reptile,.

Studiu: Schimbarile climatice ar putea face zborurile mai lungi si cu mai multe turbulente

Un studiu al cercetatorilor de la Universitatea din Reading a aratat faptul ca schimbarile climatice pot determina zborurile sa fie mai lungi si cu mai multe turbulente, potrivitBBC.

Amural aduce la Brasov cele mai multe proiectii vizuale simultane din tara

In perioada 31 august - 03 septembrie va avea loc a treia si cea mai impresionanta editie de pana acum a Festivalului Amural. 100 de artisti din toata tara si din strainatate sunt asteptati in zona dupa Ziduri si pe dealul Warthe pentru a demonstra ca artele contemporane nu se consuma neaparat in muzeu sau galerie, ci pot fi o ocazie buna de intalnire cu publicul in mijlocul naturii si al orasului.

Trafic restrictionat pe mai multe strazi din proximitatea Arenei Nationale

Politia Rutiera anunta inchiderea mai multor artere de circulatie din imediata vecinatate a Arenei Nationale inaintea meciului Steaua - Sporting Lisabona din returul fazei playoff a Champions League.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )