Libnet.ro
UNICEF

12:30

Coreea de Nord loveste din nou! A lansat mai multe rachete in apele sale teritoriale

Antena3 Antena3,
Coreea de Nord loveste din nou! A lansat mai multe rachete in apele sale teritoriale

Coreea de Nord a lansat luni mai multe rachete cu raza scurta de actiune in apele sale teritoriale din est, a anuntat armata sud-coreeana, citata de Reuters si Yonhap. continuă pe Antena3

Stagefright loveste din nou, utilizatorii de Android sunt in pericol

Anul trecut, s-a dovedit ca majoritatea telefoanelor cu Android pun in pericol datele utilizatorilor prin intermediul unei vulnerabilitati intitulate Stagefright. Initial, cand a inceput sa se discute de Stagefright, terminalele cu Android erau in pericol doar in teorie, deoarece vulnerabilitatea respectiva implica un efort foarte mare din partea unui atacator. Se pare insa ca o [].

Directorul IOR a fost trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi primit 10% din platile catre mai multe firme

Directorul societatii IOR, care se ocupa de proiectarea si realizarea de aparatura opto-mecanica si la care statul e actionar majoritar, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de procurorii DNA ca timp de aproape zece ani a primit 10 la suta din valoarea platilor facute unor firme, potrivit News. ro.

Bat clopote de nunta pentru Diana Dumitrescu? Actrita se pregateste sa imbrace, din nou, rochia de mireasa

Diana Dumitrescu traieste o poveste de dragoste ca in filme, la trei ani dupa divortul de regizorul Ducu Ion. Cei doi au socat pe toata lumea cu decizia despartirii, insa ambii si-au refacut viata si par sa fie mai fericiti ca niciodata. Apropiatii Dianei spun ca actrita se pregateste, din nou, de nunta.

VIDEO Mai multe vedete la castingul organizat pentru musicalul My Fair Lady, regizat de Razvan Ioan Dinca

Interes deosebit pentru musicalul My Fair Lady, pe care regizorul Razvan Ioan Dinca urmeaza sa-l monteze si sa-l prezinte in curand. Mai multe vedete au participat la castingul pe care acesta l-a organizat. Adevarul va prezinta in exclusivitate aspecte de la probele pe care interpretii le-au dat in fata unei comisii din care a facut parte si dirijorul Daniel Jinga.

Alegeri SUA 2016. O celebra jurnalista de la Fox News, catalogata de mai multe ori nebuna de catre Donald Trump

Donald Trump si-a inasprit joi atacurile la adresa unei celebre jurnaliste, Megyn Kelly, pe care a catalogat-o public nebuna de mai multe ori in interval de doar 48 de ore, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Serban Copot a devenit din nou tatic! Artistul are o minunatie de baiat!

Serban Copot a devenit din nou tatic. In jurul orei 13, sotia lui, Roxana, a adus pe lume un baietel. Micutul a avut la nastere 3,200 kilograme si o lungime de 51 de centimetri.

BCE poate sa reduca din nou dobanzile

Banca Centrala Europeana BCE) poate sa reduca din nou dobanzile, daca relansarea economica a zonei euro nu va accelera, si ar putea, in circumstante extreme, sa ia in considerare tiparirea de bani si distribuirea lor directa catre populatie, a declarat, vineri, Peter Praet, membru in conducerea institutiei, citat de cotidianului italian La Repubblica.

Reuters: Mai multe state membre UE, inclusiv Romania, se opun gazoductului Nord Stream

Opt guverne europene au semnat o scrisoare in care ridica unele obiectii fata de proiectul gazoductului Nord Stream-2, care ar dubla livrarile de gaze directe intre Rusia si Germania, potrivit unui document consultat de Reuters, citat de Agerpres.

Informare de vreme extrem de rece. Ploi, temperaturi scazute si lapovita in mai multe zone din tara

In intervalul 19 martie, ora 03 20 martie, ora 08, valorile termice vor fi in scadere in majoritatea zonelor, dar in special in jumatatea de nord-est a tarii, unde vremea va.

Mai multe filme: HBO2 si HBO3 sunt disponibile de azi in Romania

Incepand de astazi, oferta HBO Romania este completata de doua posturi noi: HBO2 si HBO3, ambele disponibile in format SD si HD. Toate posturile din portofoliul HBO: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2, impreuna cu versiunile lor HD vor avea disponibila optiunea de a selecta dublaj in limba maghiara. HBO2 propune programe pentru intreaga familie: de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )