Libnet.ro
UNICEF

12:15

Coreea de Nord se pregateste de Al Treilea Razboi Mondial. Kim Jong-Un se gandeste la o apocalipsa nucleara

Antena3 Antena3,
Coreea de Nord se pregateste de Al Treilea Razboi Mondial. Kim Jong-Un se gandeste la o apocalipsa nucleara

Kim Jong-Un, liderul suprem din Coreea de Nord, se pregateste de ceea ce ar putea fi Al Treilea Razboi Mondial, dupa ce soldati ai armatei au fost vazuti purtand rucsaci cu simbolul substantelor. continuă pe Antena3

Noi EUPURARI in Coreea de Nord: Oficiali acuzati de nesupunere fata de Kim Jong-un, executati

Doi oficiali de stat ar fi fost executati de regimul de la Phenian, pentru nesupunere in fata ordinelor date de Kim Jong-un, relateaza o publicatie sud-coreeana, preluata de Reuters, scrie News. ro. Daca informatia este confirmata, atunci vorbim despre ultimele epurari de rang inalt facute sub conducerea tanarului lider nord-coreean.

Regimul nord-coreean a executat public doi oficiali acuzati de nesupunere in fata liderului Kim Jong-un

O publicatie sud-coreeana sustine ca regimul de la Phenian a executat public, in luna august, doi oficiali de stat, care au fost acuzati de nesupunere in fata ordinelor date de liderul Kim Jong-un. Daca informatia este confirmata, atunci vorbim despre ultimele epurari de rang inalt facute sub conducerea tanarului lider nord-coreean, transmite Reuters.

Un soldat din Primul Razboi Mondial era doctor in matematica la Sorbona. O teorema ii poarta numele, la fel si Institutul de Matematica al Academiei

A luptat in Primul Razboi Mondial, fiind proaspat detinator al titlului de doctor in matematica obtinut la Sorbona. Apoi s-a luptat pentru infiintarea unui institut de matematica. O teorema ii poarta numele, la fel si Institutul de Matematica al Academiei Romane.

VIDEO FOTO Un secol de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial: Demonstratie si parada cu torte a militarilor pe strazile din Bucuresti

Romania marcheaza un secol de la momentul intrarii in Primul Razboi Mondial, iar Ministerul Apararii Nationale a organizat mai multe actiuni comemorative in Bucuresti si in tara. Luni seara, in fata Cercului Militar National, militari din Brigada 30 Garda Mihai Viteazul din Bucuresti, dar si membri ai Asociatiei Traditia Militara - grup de reconstituire istorica-militara - au facut o demonstratie de manuire a armelor si au defilat intr-o retragere cu torte pe strazile Capitalei, in timp ce fanfara militara a intonat mai multe marsuri, in frunte cu Treceti batalioane romane Carpatii.

Klaus Iohannis, prima aparitie dupa concediu: Ceremonie in Parcul Carol cu ocazia implinirii a 100 de ani de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial (VIDEO)

O ceremonie are loc duminica, in Parcul Carol, cu ocazia implinirii a 100 de ani la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial. Ceremonia va cuprinde o slujba de pomenire a tuturor eroilor.

Coreea de Nord a executat doi oficiali cu un tun antiaerian

Coreea de Nord a executat public doi oficiali la inceputul lunii august, pentru nesupunere fata de liderul Kim Jong Un, scrie cotidianul sud-coreean JoongAng Ilbo in editia de marti, care citeaza o.

Fotografii si povesti despre viata si barbarie, la o suta de ani de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial

Ambasada Romaniei in Franta prezinta la Arhivele militare franceze expozitia Armata romana in Marele Razboi. Fotografii despre barbarie si viata, facute de tineri cineasti, pe front: intr-una e un pian, cu partitura cu tot, inconjurat de soldati; intr-alta e tinuta integra si privirea un pic melancolica a unui general mort pentru Romania, Tata Mare Dragalina. O aniversare emotionanta cu ambasadori si nepoate de generali.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )