Libnet.ro
UNICEF

19:30

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Meci spectaculos intre doua romance. Imagini exclusive de la antrenamentul Simonei Halep |GALERIE FOTO

România Liberă România Liberă,
Corespondenta speciala de la Roland Garros. Meci spectaculos intre doua romance. Imagini exclusive de la antrenamentul Simonei Halep |GALERIE FOTO

Ana Bogdan s-a declarat fericita dupa doua ore si 35 de minute de inclestare cu prietena ei Alexandra Dulgheru. Un meci din calificari demn de tabloul principal, care a tinut publicul cu sufletul la gura. continuă pe România Liberă

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor

Marius Copil, cap de serie nr. 1 al calificarilor de la Roland Garros, a trecut nu fara efort de primul tur, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Copil, principal favorit in calificarile de la Roland Garros

Luni dimineata au debutat la Paris calificarile pentru Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Mats Wilander, inainte de startul Roland Garros-ului: Odata ce va reusi sa castige un Grand Slam, sunt sigur ca Simona Halep va castiga mai multe

Au mai ramas putine zile pana la startul Roland Garros-ului 28 mai - 11 iunie 2017), competitie de Grand Slam unde Simona Halep este vazuta de specialisti drept una din marile favorite. Mats Wilander expert Eurosport si fost mare campion - castigator a sapte Grand Slam-uri de-a lungul carierei) a precizat intr-un interviu care sunt sansele Simonei sa ridice trofeul pe Philippe Chatrier si ce ii lipseste pentru a face pasul spre cucerirea unor competitii precum Roland Garros-ul, Wimbledon-ul, US Open-ul sau Australian Open.

Roland Garros: Marius Copil a acces in turul trei al calificarilor

Tenismanul Marius Copil, locul 93 ATP, a acces, miercuri, in turul trei al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, informeaza News. ro. Copil l-a invins pe Ilya Ivashka din Belarus, locul 199 ATP, scor 6-2, 6-2.

Marius Copil a reusit sa ajunga in turul trei al calificarilor la Roland Garros

Tenismanul roman Marius Copil, in varsta de 27 de ani, locul 93 ATP, a reusit sa ajunga in turul trei al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Marius Copil la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat fara probleme, miercuri, in ultimul tur al calificarilor turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Simona Halep, aproape sa rateze Roland Garros: RMN-ul facut dupa finala de la Roma arata ca are un ligament rupt (FOTO)

Vesti proaste pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis din Romania are sanse foarte mari sa rateze al doilea turneu de Grand Slam a anului, cel de la Roland Garros, ca urmare a unei accidentari suferite dupa.

Simona Halep in pericol sa rateze participarea la Roland Garros

Accidentata la glezna in timpul finalei de la Roma, Simona Halep a aflat, marti, verdictul medicilor in privinta sanselor de a evolua la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep: RMN-ul arata un ligament rupt. Medicii spun ca am 50% sanse de recuperare pana la Roland Garros

Simona Halep a anuntat, miercuri, pe contul personal de Instagram, ca are un ligament rupt dupa accidentarea suferita in finala turneului Premier 5 de la Roma. Conform medicilor, jucatoarea noastra are 50% sanse de recuperare pana la startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Americanii au descoperit de ce este Simona Halep favorita la Roland Garros Jucatoarea noastra poate da lovitura

Simona Halep a aratat o forma buna pe zgura, fapt imbucurator in perspectiva turneului de la Roland Garros, care incepe pe 28 mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )