Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cornel Dinu vorbeste despre sfarsitul sau: Ar fi cea mai buna solutie

Online Sport Online Sport,
Cornel Dinu vorbeste despre sfarsitul sau: Ar fi cea mai buna solutie

Inca administrator delegat la Dinamo, Cornel Dinu nu duce lipsa de oferte din Liga 1, Adrian Porumboiu de la SC Vaslui oferindu-i un post in conducerea clubului pe care il patroneaza. continuă pe Online Sport

Cornel Dinu, tinta atacurilor greilor din fotbalul romanesc: Sa-si vada de batranetea lui, sa iasa in parc cu nepotii!

In ultima vreme, Cornel Dinu primeste lovitura dupa lovitura din toate partile. Atacat mai intai de Ionut Negoita, oficialul dinamovist a fost aspru criticat si de presedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe.

Borbely: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa elaboreze viziunea privind formele de autonomie

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat, sambata, la Congresul Uniunii de la Miercurea Ciuc, ca provocarea cea mai mare a formatiunii este ca in urmatorii doi ani sa elaboreze viziunea proprie privind formele de autonomie din.

Care este cea mai mare provocare a UDMR in viziunea lui Laszlo Borbely

Vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, este de parere ca provocarea cea mai mare a formatiunii este ca, in urmatorii doi ani, sa elaboreze viziunea proprie privind formele de autonomie din.

LASZLO BORBELY scruteaza zarile viitorului: Cea mai mare provocare pentru UDMR este sa ...

Borbely a declarat, sambata, la Congresul UDMR de la Miercurea Ciuc, ca viziunea formatiunii privind formele de autonomie din Transilvania va trebui eleborata si prezentata, apoi, comunitatii maghiare, titreaza Mediafax. In urmatorii doi ani cea mai mare provocare pentru noi este sa formulam, sa elaboram viziunea noastra privind formele de autonomie din Transilvania si sa o prezentam comunitatii maghiare. Asta este marea provocare pentru noi, sa formulam cum sa mergem mai departe, a spus .

Aeroportul Henri Coanda a castigat un premiu european pentru cea mai rapida crestere

Aeroportul Henri Coanda a castigat, vineri, premiul Euro Annie Award la categoria aeroportul cu cea mai rapida crestere, invingand astfel aeroportul din Marseille, principalul contracandidat, potrivit.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

VOTAT! Germania este cea mai iubita tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume, potrivit clasamentului anual alcatuit de BBC pe baza unui sondaj de opinie in cursul caruia au fost intervievate 26. 000 de persoane.

Cea mai mare retea sociala din Rusia a fost pusa temporar din greseala pe lista neagra a cenzorilor guvernamentali

VKontakte, cea mai mare retea sociala creata in Europa, cu 210 milioane de useri inregistrati, nu a putut fi accesata pentru cateva ore din Rusia dupa ce ar fi fost pusa din greseala pe lista neagra a agentiei care blocheaza diverse site-uri web din motive de siguranta nationala. Incidentul nu pare insa o pura intamplare si multi spun ca oamenii lui Putin vor sa puna mana si pe vKontakte unde au fost gazduite forumuri in care presedintele Federatiei Ruse a fost criticat, noteaza Reuters.

Sondaj BBC: Germania, cea mai populara tara din lume

Germania, cea mai mare economie a Europei, a fost desemnata cea mai populara tara din lume intr-un sondaj BBC, desi statul condus de Angela Merkel a fost adesea criticat dur. Germania a fost acuzata ca nu a depus suficiente eforturi pentru a veni in ajutorul zonei euro.

Sondaj BBC: Germania este cea mai populara tara din lume

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie. Pe primul loc in clasament se.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )