Libnet.ro
UNICEF

11:45

Corneliu Dobritoiu: Eu nu as mai cheltui bani pentru parada aviatica de Ziua Nationala

B1 B1,
Corneliu Dobritoiu: Eu nu as mai cheltui bani pentru parada aviatica de Ziua Nationala

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, invitat, vineri seara, la emisiunea Discutia Saptamanii cuNeluBarbu si Dan Tapalaga, de pe B1 TV, a vorbit despre cheltuielile paradei. continuă pe B1

Ministrul Apararii: Eu nu as da nici un leu pentru parada militara de 1 Decembrie. Decizia nu imi apartine dar voi solicita Guvernului si CSAT-ului sa nu zburdam cu cheltuielile

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat vineri seara la B1Tv ca va solicita Guvernului si CSAT-ului sa limiteze cheltuielile pentru parada militara de 1 Decembrie aratand totodata ca decizia nu ii apartine. Daca vrem sa avem o instiutie bugetata e bine sa facem economii daca nu o sa ajungem sa apelam la populatie cum am apelat pentru Ateneu: 'Dati un leu pentru Ateneu', aici chestiunea e mai scumpa: 'Dati 100 de euro de persoana pentru Armata' a declarat Dobritoiu.

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu: Exista riscul sa nu putem asigura misiunile de politie aeriana pe intreaga suprafata a spatiului aerian ci numai pe jumatate, daca nu vom revitaliza o parte din MIG-uri

Ministrul apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat, miercuri, la Bruxelles, la sfarsitul reuniuni ministrilor apararii din cadrul NATO, ca Romania risca sa ramana fara capacitatea de a asigura misiunile de politie aeriana daca nu va revitaliza o parte din avioanele MIG 21 Lancer, despre care a spus ca isi epuizeaza rapid resursa de viata avand in vedere ca au peste 45 de ani. In context, Dobritoiu a spus ca guvernul va incepe oficial negocierile cu Portugalia pentru achizitia a 12 avioane F16 si ca valoarea anuntata a programului, de 670 de milioane de dolari, ar putea cobora in functie de negocieri. Ministrul apararii sustine ca Romania a primit doua notificari din partea Comisiei Europene, dar ca achizitia avioanelor respecta ad literam legislatia europeana.

Corneliu Dobritoiu, la B1TV: Decizia de achizitiona avioane F16, prin care sa facem tranzitia la F35, este una politica ce priveste un obiectiv de minim 50 de ani

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, este invitat vineri seara la B1Tv unde discuta despre achizitionarea avioanelor F16, aprobata in CSAT.

Mario Draghi: BCE nu va tipari bani pentru rezolvarea crizei datoriilor

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a afirmat, ieri, ca BCE nu va tipari bani pentru rezolvarea criza datoriilor din zona euro.

Mario Draghi: BCE nu va tipari bani pentru rezolvarea crizei din zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) nu va tipari bani pentru rezolvarea crizei datoriilor din zona euro, a declarat marti presedintele sau, Mario Draghi, citat de AFP.

FMI: Grecia si Spania ar trebui sa beneficieze de mai mult timp pentru reducerea deficitelor

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, declara ca tarile europene cu probleme financiare mari, precum Grecia si Spania, ar trebui sa beneficieze de mai mult timp pentru reducerea deficitelor bugetare.

Liviu Pop: Guvernul va face o noua rectificare bugetara, in luna octombrie: Vor fi alocati bani pentru reintregirea salariilor

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat marti, la Iasi, ca Guvernul va face o rectificare bugetara in aceasta luna, precizand ca ministerele prioritare sunt ale Muncii, Educatiei,.

Lagarde: Grecia are nevoie de mai mult timp pentru indeplinirea tintelor bugetare.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a declarat joi ca Grecia ar trebui sa primeasca doi ani in plus pentru indeplinirea tintelor bugetare si a sugerat ca este nevoie de o reducere a datoriilor, inainte de furnizarea ajutorului de 130 de miliarde de euro, transmite Bloomberg, citata de Mediafax. Uneori este mai bine sa ai mai mult timp la dispozitie. Asta am sustinut pentru Portugalia, asta am sustinut pentru Spania si asta sustinem pentru Grecia, a afirmat Lagarde intr-o conferinta .

Cel mai mare spital pentru copii din Romania, Grigore Alexandrescu, in COLAPS. ...

Ordonanta de urgenta care prevede ca ordonatorii de credite pot face noi angajamente legale, in limita prevederilor bugetare aprobate, numai dupa plata datoriilor, va fi analizata de MS, dupa ce spitalele au anuntat blocarea activitatii, deficitul in sistem fiind de 700 de milioane de lei, scrie Mediafax. Guvernul a emis, in 1 septembrie, Ordonanta de urgenta nr. 47 pentru modificarea si completarea unor acte normative si reglementarea unor masuri fiscal-bugetare, publicata in Monitorul .

Directorul FMI, Christine Lagarde: Grecia are nevoie de mai mult timp pentru indeplinirea tintelor bugetare

Conducerea Fondului Monetar International da semne ca doreste sa lase mai mult timp Greciei pentru implementarea reformelor si reducerillor bugetare deja convenite cu guvernul de la Atena. Christine Lagarde,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )