Libnet.ro
UNICEF

20:15

Corneliu Vadim Tudor, din nou presedinte PRM.

România Liberă România Liberă,
Corneliu Vadim Tudor, din nou presedinte PRM.

Corneliu Vadim Tudor este din nou presedinte al Partidului Romania Mare, prin decizia Tribunalului Bucuresti. Decizia nu e definitiva. La 27 iulie, in cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotarat excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, inregistrandu-se doar patru voturi impotriva si trei abtineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegati prezenti. Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales in functia de presedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele . continuă pe România Liberă

Corneliu Vadim Tudor, din nou presedinte al PRM

Corneliu Vadim Tudor a fost repus joi in functia de presedinte al Partidului Romania Mare. Decizia nu este definitiva. Europarlamentarul fusese inlaturat de la conducerea formatiunii, iar in locul sau fusese.

Corneliu Vadim Tudor, acuzat de fals intelectual si uz de fals: Europarlamentarul, asteptat la audieri vineri

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor va fi audiat vineri, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un nou dosar penal, in care este acuzat de fals intelectual si uz de fals.

Tribunalul Bucuresti l-a repus pe Vadim Tudor in fruntea PRM

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis joi ca europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor sa fie repus in functia de presedinte al Partidului Romania MarePRM), dupa ce in luna iulie fusese exclus din partid si inlocuit cu Gheorghe Funar.

Vadim Tudor, acuzat de fals intelectual si uz de fals.

Corneliu Vadim Tudor are un nou dosar, in care este acuzat de fals intelectual si uz de fals. El va fi audiat, vineri, de procurori, iar anchetatorii urmeaza sa-i adica la cunostinta europarlamentarului faptele de care este acuzat, cu toate detaliile retinute in sarcina sa, conform B1 TV. Citeste si: CSM apara independenta Justitiei de atacurile lui Vadim Tudor Corneliu Vadim Tudor mai este anchetat de Parchetul General in alte doua dosare. Primul dintre ele se refera la scandalul facut de .

Vine, vine, vine Black Friday, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca e Black Friday de aia! Sunteti la fel de confuzi ca si mine? Ei bine e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 Doi! Anul acesta fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau mai bine zis pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea. La altii se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Vine, vine, vine Black Friday 2013, din nou!

Astazi ne intalnim din nou cu un articol din seria Black Friday. De ce? Pentru ca este Black Friday 2013 iar Sunteti la fel de confuzi ca mine? Ei bine, e momentul pentru o lamurire. Black Friday 2013 2! Anul acesta, fenomenul Black Friday a avut loc pe 22 noiembrie. Sau, mai bine zis, pe 22, 23, 24 noiembrie, la majoritatea magazinelor. La altele, se intinde pana pe 29 noiembrie. Ei bine, majoritatea, cei care au sarbatorit Black Friday 2013 [].

Paula Seling si Ovi, din nou impreuna pentru Eurovision?

Paula Seling si Ovi ar putea participa din nou la Eurovision. Cei doi artisti au intrat in studio pentru a inregistra un nou duet, avand ajutorul unor producatori scandinavi.

Mititelu incearca din nou sa intre pe Oblemenco

La doua zile de la tensionatul derby cu CSU Craiova, Adrian Mititelu incearca din nou sa intre pe Stadionul Ion Oblemenco.

Cioaca, din nou in fata instantei.

Cristian Cioaca va aparea, din nou, in fata magistratilor argeseni, unde vor fi audiati mai multi martori in dosarul in care fostul politist a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale Elodia Ghinescu, conform realitatea. net. Cristian Cioaca a fost condamnat de Tribunalul Arges, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de omor calificat si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte. Fostul politist urmeaza sa execute 22 .

Clasamentul coeficientilor UEFA. Romania, din nou in carti pentru doua echipe in Champions League

Romania ocupa in prezent locul sase in clasamentul coeficientilor din acest sezon, cu o medie de 6. 625 puncte, si locul 15 in ierarhia cumulata a ultimelor cinci sezoane. Locurile 13-15 la finalul actualului sezon asigura prezenta cu doua echipe in UEFA Champions League si trei in Europa League, in sezonul 2015/2016.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )