Libnet.ro
UNICEF

10:00

CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel: Din cauza aglomerarilor care au fost zilele astea, ma astept ca in urmatoarele 5-10 zile sa avem o problema cu infectiile acute si potential severe (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel: Din cauza aglomerarilor care au fost zilele astea, ma astept ca in urmatoarele 5-10 zile sa avem o problema cu infectiile acute si potential severe (VIDEO)

Adrian Streinu Cercel, manager al Institutului Matei Bals, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, moderata de Sorina Matei, ca avand in. continuă pe B1

Adrian Streinu-Cercel: Stati in casa de Paste, nu primiti pe nimeni. Vizitele ar avea un efect catastrofal

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, a declarat la Antena 3 ca ne asteapta zile grele si ca cel mai bun lucru pentru toata lumea este sa nu iesim din casa.

CORONAVIRUS |Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals: Daca pastram regulile de distantare sociala, la jumatatea lunii iulie romanii pot merge la munca (VIDEO)

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca romanii pot merge la munca.

Streinu-Cercel, previziuni sumbre pentru Paste. Mesaj pentru toti romanii: Nu va jucati cu focul!

Directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel, estimeaza cand vom putea circula fara restrictii, si, totodata, adreseaza un mesaj de avertizare pentru romani. Vezi recomandarile medicului cu privire la noaptea de inviere. Previziuni sumbre pentru Paste Cu toate ca noaptea de inviere este un eveniment cu totul special pentru multi dintre .

Streinu-Cercel: Daca stam potoliti, iesim fara restrictii spre jumatatea lunii iulie

Romanii ar putea iesi la munca fara restrictii abia la jumatatea lunii iulie, anunta directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel.

Streinu-Cercel: Viata fara restrictiila jumatatea lui iulie este un scenariu optimist

Streinu-Cercel estimeaza ca romanii ar putea sta in izolare pana la mijlocul verii, chiar si in conditiile in care distantarea sociala este respectata de Pasti.

Mediastandard.ro: ONU, ingrijorata din cauza epidemiei periculoase de dezinformare privind coronavirus

Avalansa de dezinformari privind noul coronavirus a atras atentia Organizatiei Natiunilor Unite, care si-a propus sa lupte cu acest fenomen. Directorul ONU spune ca singurul vaccin efectiv impotriva valului de dezinformare este recastigarea increderii publicului. Pe acest fond, Organizatia a anuntat ca va lansa un proiect nou, menit sa combata informatiile malitioase pe tema COVID-19, arata NPR.

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 411

Alte 11 noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 411. Trei dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean Suceava. Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 8. 067 Pacienti vindecati - 1. 508INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 17 aprilie.

372 de decese in Romania din cauza coronavirus

Inca zece persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 372.

Tataru: 6.000 de teste pe zi, capacitatea de testare pentru COVID-19. Se fac intre 4.500 si 4.700 de teste, din cauza lipsei de personal

Capacitatea de testare pentru coronavirus in Romania este de 6. 000 de teste pe zi in 57 de puncte de testare operationalizate sau in curs de operationalizare, insa se fac zilnic intre 4. 500 si 4. 700 de teste din cauza lipsei de personal, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Cine este romanul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea opt copii

Un roman de 34 de ani care muncea in constructii in Anglia a murit intr-un spital din Londra rapus de coronavirus. Culmea, medicii care l-au ingrijit au crezut ca a invins in lupta cu virusul ucigas si se pregateau sa-l externeze. Cine este romanul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea .

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )