Libnet.ro
UNICEF

08:30

Coronavirus - Alte trei cazuri la Fiorentina: Patrick Cutrone, testat pozitiv

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus - Alte trei cazuri la Fiorentina: Patrick Cutrone, testat pozitiv

Clubul Fiorentina Serie A) a anuntat alte trei cazuri de coronavirus, printre care doi jucatori. Atacantul italian Patrick Cutrone si fundasul argentinian German Pezzella au fost testati pozitiv la COVID-19. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Al doilea fotbalist din Serie A depistat pozitiv cu Covid-19. Alte trei cazuri la Leicester

Manolo Gabbiadini 28 de ani) de la Sampdoria este al doilea fotbalist din Serie A infectat cu coronavirus, informeaza clubul pe retelele de socializare. Anuntul vine in contextul in care primul jucator descoperit.

CORONAVIRUS |inca trei cazuri confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 121 de persoane testate pozitiv

Alte trei cazuri au fost testate pozitiv in Romania. Astfel, bilantul a ajuns la 121 persoane contaminate cu virusul din China. Este vorba de o femeie in varsta de 25 ani din Cluj Napoca, intoarsa din Berlin.

Alte doua cazuri de coronavirus. Numarul celor infectati a ajuns la 99 in Romania

Doua noi cazuri de infectare cu coronavirus in Romania. in total au fost confirmate 99 de cazuri.

Alte doua cazuri de coronavirus, confirmate in R.Moldova. Numarul celor infectati cu noul virus a ajuns la opt

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova in dupa-amiaza zilei de vineri, 13 martie. Ambele persoane au revenit din Italia. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu. in total, numarul celor infectati cu COVID-19 este de opt persoane. Ministra a mai subliniat ca actualmente exista alte 20 de cazuri suspecte de infectare cu noul virus.

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus confirmate, intre care un copil de un an. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 95

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in cursul noptii de vineri, bilantul imbolnavirilor ajungand la 95. Pacientii sunt din Neamt, Bacau, Iasi si Caras-Severin, iar printre ei se afla si un copil de 1 an.

Alte cinci cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 44

Alte cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 44.

inca trei cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajungand la 35

ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35. --- * ACTUALIZARE - Bilantul imbolnavirilor cu COVID-19 a ajuns la 32, dupa ce miercuri dupa-amiaza a fost confirmat un nou caz. Este vorba despre un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, care a intrat in contact cu un caz confirmat in Varsovia. --- * ACTUALIZARE - inca un caz de imbolnavire cu noul coronavirus a fost confirmat miercuri dimineata. Este vorba despre un barbat de 42 de ani din Iasi. Numarul total, la nivel national, a ajuns la 31 de cazuri.

UPDATE Alte 6 cazuri de infectare cu coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 70

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba de trei barbati si o femeie din Constanta, si un barbat si o femeie din Mehedinti.

inca trei cazuri in Timis. Numarul romanilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 73

Numarul de romani bolnavi de COVID-19 a ajuns la 73, dupa ce autoritatile au anuntat alte 3 noi cazuri la Timis. Vineri au fost anuntate 14 cazuri, pana la ora 15.

Coronavirus in Romania: Alte doua cazuri au fost confirmate Bilantul a ajuns la 88

Doua noua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, vineri seara. Este vorba de o femeie din Caras-Severin si un barbat din Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )