Libnet.ro
UNICEF

18:00

CORONAVIRUS. Un barbat din China a murit, dupa ce a fost declarat vindecat

B1 B1,
CORONAVIRUS. Un barbat din China a murit, dupa ce a fost declarat vindecat

Un chinez a murit la doar cinci zile dupa ce a fost declarat vindecat de coronavirus. Barbatul in varsta de 36 de ani fusese internat in data de 12 februarie intr-un spital construit special pentru cei. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Barbat din Galati, amendat cu 10.000 de lei pentru ca a refuzat sa ramana izolat la domiciliu

Un barbat din Galati a primit o amenda de 10. 000 de lei dupa ce autoritatile din judet au constatat ca nu a respectat conditiile de izolare la domiciliu, au anuntat reprezentantii Directiei de Sanatate.

Barbat din Timisoara, infectat cu coronavirus. Numarul romanilor infectati a ajuns la 4

Un barbat din Timisoara a fost infectat cu coronavirus, testele in cazul sau fiind pozitive, iar astfel bilantul romanilor infectati a ajuns la patru, dintre care unul, respectiv primul roman infectat, s-a vindecat.

Un paznic pe Autostrada Soarelui a murit dupa ce a cazut de pe pasarela CFR Bucuresti-Oltenita

Un barbat, paznic pe Autostrada Soarelui, a murit dupa ce a incercat sa sara de pe un sens pe celalalt al autostrazii, in zona pasarelei CFR Bucuresti-Oltenita, si a cazut in gol aproximativ 12 metri.

Prabusire istorica a activitatii economice din China

Au aparut primele date oficiale privind efectele epidemiei de coronavirus asupra activitatii din China, care arata o prabusire a indicilor PMI Purchasing Managers Index) pana la minime istorice in februarie 2020 vezi graficul).

Avocatul Sorinei Pintea, reactie dupa ce a fost declarat incompatibil: O regie ieftina! Presiune pusa pe aparare

Avocatul Sorinei Pintea a avut o prima reactie dupa ce Agentia Nationala de Integritate l-a gasit incompatibil. Mocanu Viorel sustine ca acest demers este doar o regie ieftina, iar acesta ar fi un mesaj clar pentru a se retrage din echipa fostului ministru al Sanatatii.

Momente de groaza pentru un paznic, pe Autostrada Soarelui. A murit dupa ce a cazut in gol de pe o pasarela

Un paznic care se afla in timpul serviciului, a trecut prin momente de groaza si in cele din urma pierzandu-si viata. Barbatul a cazut in gol de pe o pasarela, incercand sa traverseze autostrada. Momente de groaza pentru un paznic, pe Autostrada Soarelui in data de 2 martie 2020, in jurul orei 21:30, un paznic .

VIDEO Cum afecteaza coronavirusul vietile studentilor straini. Povestea unei tinere din China care a platit 13.000 de dolari pentru a putea ajunge la timp la cursuri in Australia

Cand guvernul din Australia a anuntat ca interzice intrarea in tara a tuturor cetatenilor straini care vin din China continentala, o studenta din China a trebuit sa decida intre a pierde inceputul anului universitar si cheltuielile necesare pentru a calatori printr-o tara terta, relateaza BBC.

Un barbat a decedat la doar 5 zile dupa externarea din spital, vindecat de coronavirus

Un barbat din Wuhan a murit dupa ce a fost externat din spital, fiind vindecat de coronavirus.

in timp ce Bucurestiul e sufocat de poluare, calitatea aerului din China creste vertiginos. Masurile anti-coronavirus au paralizat productia industriala chineza

Bucurestiul a fost traversat, duminica noapte, de un nivel record al poluarii. in tot acest timp, intr-o alta parte a Globului, calitatea aerului este alimentata, surprinzator sau nu, de amploarea epidemiei de co.

Coronavirus - Google si Microsoft muta in Vietnam si Thailanda o parte din productia din China

Google si Microsoft accelereaza eforturile de a muta o parte din productia de telefoane si tablete din China, catre Vietnam si Thailanda, coronavirusul fiind un motiv pentru ca schimbarile sa se petreaca mult mai repede, scrie Financial Times. Google si Microsoft pot face schimbarea mult mai rapid decat companii precum Apple si Samsung, fiindca nu au asa productie mare. Pe de alta parte, multe componente sunt aduse din China, si fabricile din Vietnam au deficit mare de materii prime din cauza crizei sanitare.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )