Libnet.ro
UNICEF

05:30

Coronavirus. Boris Johnson anunta noi masuri prudente de relaxare a restrictiilor

B1 B1,
Coronavirus. Boris Johnson anunta noi masuri prudente de relaxare a restrictiilor

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anuntat miercuri o serie de noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse in contextul combaterii pandemiei declansata de noul coronavirus, Covid-19, informeaza. continuă pe B1

Klaus Iohannis, noi masuri de relaxare: Mall-urile redeschise si liber la evenimentele private

Klaus Iohannis a anuntat noul set de masuri de relaxare. Presedintele sustine ca mall-urile se redeschid de pe data de 15 iunie, fara restaurante si locurile de joaca.

Marea Britanie: Intens criticat, Boris Johnson dezvaluie o noua relaxare a restrictiilor Epidemiolog: Jumatate din decese puteau fi evitate

Boris Johnson a anuntat miercuri o relaxare suplimentara, laudand eforturile incredibile ale tarii sale de a combate coronavirusul, potrivit AFP. Dar anuntul sau a fost umbrit de declaratia in fata unei comisii parlamentare a epidemiologul Neil Ferguson care a declarat ca, prin stabilirea crantinei cu o saptamana mai devreme, si nu pe 23 martie, Regatul Unit ar fi redus cel putin jumatate din numarul final de morti .

Iohannis: Suntem de parere ca se impune prelungirea starii de alerta Din 15 iunie, posibile noi masuri de relaxare. Va fi posibila redeschiderea mall-urilor, after-school-urilor, gradinitelor si creselor private

Starea de alerta ar trebui prelungita si dupa 15 iunie, data de la care insa vor fi posibile noi masuri de relaxare, intre care redeschiderea mall-urilor, fara restaurante si locuri de joaca, si a after-school-urilor, creselor si gradinitelor private, a anuntat marti presedintele Klaus Iohannis. Prelungirea starii de alerta trebuie votata de Parlament, iar PSD, ALDE si Pro Romania au anuntat ca vor vota impotriva. in aceste conditii, seful statului a facut un apel catre parlamentari sa fie responsabili, spunand ca numai astfel autoritatile vor putea controla extinderea epidemiei de coronavirus.

Premierul Boris Johnson nu crede ca Marea Britanie e o tara rasista: Am facut progrese foarte semnificative in acest sens, dar inca mai sunt multe de facut

Premierul Boris Johnson nu ar fi de acord ca Marea Britanie este o tara rasista, dar recunoaste ca inca mai sunt multe lucruri de facut pentru a combate cazurile de discriminare si rasism, a spus purtatorul s.

Boris Johnson, dupa confruntarile dintre manifestanti si politisti: Protestele antirasism din Marea Britanie au fost subminate banditism

Protestele antirasism din Marea Britanie au fost subminate de banditism, a spus duminica premierul Boris Johnson, adaugand ca cei implicati in luptele cu politistii vor fi trasi la raspundere, relateaza Reuters.

Volkswagen analizeaza noi masuri de reducere a costurilor

Volkswgen analieaza noi masuri de reducere a costurilor pentru a compensa impactul pandemiei de coronavirus, a declarat sambata un purtator de cuvant al producatorului auto german.

Coronavirus in lume: Brazilia a reluat publicarea datelor privind cazurile de infectii, dupa o decizie a Curtii Supreme Franta ar putea iesi din starea de urgenta la 10 iulie

Numarul total de imbolnaviri, la nivel mondial, a ajuns miercuri la 7. 761, din care 3. 893 sunt pacienti vindecati, in timp ce 413. 731 de oameni si-au pierdut viata, potrivit datelor publicate pe worldometers. info. -------------------- 22:15 Boris Johnson anunta o noua relaxare a restrictiilor Epidemiolog: Jumatate din decese puteau fi evitate 19:30 Italia: Justitia il va audia pe Giuseppe Conte cu privire la modul in care a gestionat epidemia de Covid-19 19:19 Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani18. 35 Johnson Johnson va incepe in iulie testele clinice pe oameni ale unui vaccin antiCOVID-19.

Coronavirus in Romania: Al treilea val de relaxare Ce restrictii vor fi ridicate din 15 iunie

Din 15 iunie, autoritatile din Romania vor lua noi masuri de relaxare a unor restrictii impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Vor fi redeschise mall-urile, insa fara restaurante si locuri de joaca, after-school-urile, cresele si gradinitele private, va fi posibila organizarea unor evenimente private cu un numar mai mare de participanti. Vor fi redeschise, cu respectarea masurilor de distantare, salile de fitness si piscinele exterioare.

Lista noilor masuri de relaxare. Printre prevederi, redeschiderea piscinelor exterioare si salilor de fitness

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre noul set de masuri de relaxare, care va intra in vigoare dupa data de 15 iunie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )