Libnet.ro
UNICEF

21:00

CORONAVIRUS |Bulgaria elimina toate restrictiile de la 15 iunie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Bulgaria elimina toate restrictiile de la 15 iunie

Bulgariaare in planreluarea activitatii turisticepe data de 1 iulie, deschizand sezonul estival pentru a contracara efectele dezastruoase resimtite dupa pandemia decoronavirus, care a parali. continuă pe B1

Bulgaria elimina toate restrictiile impotriva noului coronavirus din 15 iunie

Bulgaria va elimina toate restrictiile impuse in urma pandemiei de COVID-19 incepand din 15 iunie, i.

Bulgaria renunta la restrictiile impuse de epidemie, din 15 iunie. Mastile nu vor mai fi obligatorii

Premierul Bulgariei Boiko Borisov a anuntat miercuri ca, din 15 iunie, masurile impuse de pandemia de coronavirus vor inceta, inclusiv nu va mai fi nevoie ca mastile de protectie sa fie purtate in spatiile inchise.

CORONAVIRUS. Cehia ridica toate restrictiile de circulatie pentru statele vecine

Guvernul ceh a anuntat ca, incepand de vineri, 5 iunie, va redeschide total frontierele cu statele vecine Austria si Germania si va permite, de asemenea, libera circulatie in Ungaria. Astfel, cetatenii celor.

Germania relaxeaza din 15 iunie restrictiile de circulatie impuse statelor din Uniunea Europeana

Guvernul condus de cancelarul Angela Merkel va face primii pasi pentru a slabi restrictiile de circulatie la nivel european. Masurile vor intra in vigoare pe data de 15 iunie, potrivit Mediafax. Cabinetul condus de Angela Merkel va aproba miercuri draftul care include noile masuri, anunta Bloomberg.

Coronavirus in lume. Islanda impune din 15 iunie testarea la sosire sau carantina de 14 zile

Persoanele care vor sosi in Islanda incepand cu data de 15 iunie vor fi solicitate sa aleaga intre a face un test la noul coronavirus la sosirea in tara sau a intra in carantina timp de doua saptamani, a.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca autoritatile vor lua o decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. Hotararea va avea la baza evaluarile facute de.

Redeschiderea mall-urilor. Orban: Decizia va fi luata cu 3-4 zile inainte de 15 iunie

O decizie in privinta redeschiderii mall-urilor va fi luata de autoritati cu 3-4 zile inainte de 15 iunie si se va fundamenta pe evaluarea medicilor, afirma premierul Ludovic Orban.

Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine - ministrul Economiei

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Coronavirus: Din 15 iunie, mastile nu vor mai fi obligatorii in Bulgaria

Din 15 iunie, in Bulgaria nu va mai fi obligatoriu portul mastii de protectie ca masura impotriva coronavirusului, a anuntat miercuri premierul Boiko Borisov. Conform noilor reguli, vor inceta toate restrictiile legate de epidemie si vor ramane in vigoare doar masurile sociale.

Pandemia Covid-19. Mastile nu vor mai fi obligatorii din 15 iunie, in Bulgaria

Din 15 iunie, in Bulgaria nu va mai fi obligatoriu portul mastii de protectie ca masura impotriva coronavirusului, a anuntat miercuri premierul Boiko Borisov, citat de dpa. Conform noilor reguli, vor inceta toate restrictiile legate de epidemie si vor ramane in vigoare doar masurile sociale.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )