Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pandemia Covid-19. Mastile nu vor mai fi obligatorii din 15 iunie, in Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Pandemia Covid-19. Mastile nu vor mai fi obligatorii din 15 iunie, in Bulgaria

Din 15 iunie, in Bulgaria nu va mai fi obligatoriu portul mastii de protectie ca masura impotriva coronavirusului, a anuntat miercuri premierul Boiko Borisov, citat de dpa. Conform noilor reguli, vor inceta toate restrictiile legate de epidemie si vor ramane in vigoare doar masurile sociale. continuă pe Adevărul

Bulgaria renunta la restrictiile impuse de epidemie, din 15 iunie. Mastile nu vor mai fi obligatorii

Premierul Bulgariei Boiko Borisov a anuntat miercuri ca, din 15 iunie, masurile impuse de pandemia de coronavirus vor inceta, inclusiv nu va mai fi nevoie ca mastile de protectie sa fie purtate in spatiile inchise.

Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine - ministrul Economiei

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Coronavirus in lume. Islanda impune din 15 iunie testarea la sosire sau carantina de 14 zile

Persoanele care vor sosi in Islanda incepand cu data de 15 iunie vor fi solicitate sa aleaga intre a face un test la noul coronavirus la sosirea in tara sau a intra in carantina timp de doua saptamani, a.

MINISTRUL MUNCII: ii asigur pe cei care au iesit la pensie in strainatate ca nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le da asigurari celor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii calcularea pensiilor.

Violeta Alexandru, despre romanii care au pensii din strainatate: ii asigur ca nu vor mai astepta cu anii recalcularea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari romanilor care au iesit la pensie in strainatate ca, in curand, va veni ziua cand nu vor mai astepta cu anii recalcularea pensiilor.

Bulgaria elimina toate restrictiile impotriva noului coronavirus din 15 iunie

Bulgaria va elimina toate restrictiile impuse in urma pandemiei de COVID-19 incepand din 15 iunie, i.

Jurnalistii Ziare.com: Patronatul a vrut sa schimbe politica editoriala Site-ul echipei care pleaca in masa, functional din 15 iunie - Pagina de Media

Echipa de la Ziare. com care a demisionat in masa sustine ca principala cauza a celor 32 de persoane care parasesc redactia ar fi intentia patronatului de a schimba politica editoriala si de a controla continul, scrie Pagina de Media. Noul site realizat de echipa care pleaca de la Ziare. com ar urma sa fie functional din 15 iunie.

CORONAVIRUS |Ministrul Economei anunta noi masuri de relaxare din 15 iunie: Mall-urile ar urma sa se redeschida S-ar putea renunta la izolare pentru persoanele care se intorc din strainatate, inclusiv din Grecia si Bulgaria (VIDEO)

Incepand din 15 iunie, romanii s-ar putea bucura de noi masuri de relaxare. Anuntul a fost facut de ministrul Economiei, Virgil Popescu, care a precizat ca autoritasile ar putea decide renuntarea la cele 14.

VIRGIL POPESCU: Mall-urile s-ar putea deschide din 15 iunie

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie, daca lucrurile merg bine, spune ministrul Economiei, Virgil Popescu. El se va intalni marti cu reprezentantii centrelor comerciale, pentru a discuta despre redeschiderea magazinelor mari .

Tot mai putine cazuri noi de coronavirus. Nelu Tataru: Daca mentinem aceasta evolutie, ne gandim din 15 iunie la un alt pachet de masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, pentru B1 TV, ca numarul cazurilor nou raportate de coronavirus e in continuare mic in Romania si, daca acest trend va fi mentinut si lucrurile nu vor scapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )