Libnet.ro
UNICEF

07:30

CORONAVIRUS China anunta 11 noi contaminari, majoritatea importate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS China anunta 11 noi contaminari, majoritatea importate

China a anuntat sambata 11 noi contaminari cu noul coronavirus, dar pentru prima data de la declansarea pandemiei cele mai multe sunt persoane care au venit din strainatate. continuă pe Wall-Street Ro

China a raportat sambata doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, toate de import

China a raportat sambata doar 11 noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, dar pentru prima oara de la declansarea epidemiei, acestea provin de la persoane venind din strainatate, relateaza AFP.

Numarul cazurilor de coronavirus in China este din nou in crestere

Dupa ce 4 zile consecutive numarul cazurilor de infectare cu coronavirus s-a aflat in scadere, China a raportat din nou o crestere. Cauza ar fi chiar cetatenii care au calatorit in alte state.

CORONAVIRUS |China crede ca a gasit pacientul zero. Primul bolnav s-ar fi infectat in noiembrie

Pandemia de coronavirus s-a raspandit rapid in toata lumea, afectand peste 135. 000 de persoane din care aproximativ 5. 000 s-au stins din viata. China, tara din care a izbucnit virusul, are, in prezent,.

Coronavirus: Iohannis anunta ca va face prin videoconferinta consultarile cu partidele pentru desemnarea premierului

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa faca prin sistem de teleconferinta consultarile cu partidele parlamentare pentru desemnarea candidatului pentru functia de premier, a anuntat Administratia Prezidentiala. Decizia a fost luata dupa ce un senator PNL care a intrat in contact cu toata conducerea PNL a fost confirmat cu coronavirus.

MedLife anunta masuri noi pentru a asigura siguranta pacientilor si a personalului medical

Clinicile MedLife au decis crearea de noi circuite si modificarea intervalelor de consultatii pentru toate specialitatile, astfel incat sa poata creste siguranta pacientilor, ca urmare a unui numar crescut de solicitari din partea bolnaviolor cu afectiuni respiratorii acute.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )