Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numarul cazurilor de coronavirus in China este din nou in crestere

Antena3 Antena3,
Numarul cazurilor de coronavirus in China este din nou in crestere

Dupa ce 4 zile consecutive numarul cazurilor de infectare cu coronavirus s-a aflat in scadere, China a raportat din nou o crestere. Cauza ar fi chiar cetatenii care au calatorit in alte state. continuă pe Antena3

Numarul cazurilor de coronavirus s-a dublat in Spania, intr-o singura zi: Madrid, cea mai afectata regiune

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Spania aproape ca s-a dublat peste noapte, cu cele mai mari concentrari in capitala Madrid si in Tara Bascilor. Numarul de cazuri a sarit luni la 999 luni, de.

VIDEO Real Madrid, invinsa in deplasare de Betis Barcelona, din nou lider

Real Madrid a fost invinsa de Betis Sevilla, scor 2-1, pe Estadio Benito Villamarin, in etapa a 27-a din LaLiga. Andaluzii au obtinut victoria gratie unui gol marcat in minutul 82. in urma acestui esec, Realul pierde primul loc in clasament, iar Barcelona este din nou lider.

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 35: doi bucuresteni si o femeie din Covasna

Inca trei cazuri de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, numarul cazurilor ajungand astfel la nivel national la 35. Este vorba despre: un barbat de 55 ani, din Bucuresti, care a fost in contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, de un barbat de 31 ani tot din Bucuresti, aflat in autoizolare si de o femeie, de 53 ani din Covasna, sosita pe data de 08 martie din Italia.

Arabia Saudita si-a inchis granitele cu 14 tari afectate de epidemia cu coronavirus. Numarul cazurilor din Orientul Mijlociu a depasit 8.600

Israelul, Iordania si Arabia Saudita isi inchid granitele dupa ce numarul cazurilor in regiune a depasit 8. 600, majoritatea lor provenind din Iran, relateaza The Independent.

Sistemul cardului de sanatate, din nou blocat, in plina criza de CORONAVIRUS

In plina criza de coronavirus, Sistemul informatic al Casei Nationale de Sanatate a picat din nou, marti dimineata, astfel ca medicii de familie nu pot emite retete pentru pacienti. Situatia este destul.

Coronavirus - Seful Societatii de Microbiologie: Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire Posibil varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou

Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire pentru ca apararea organismului este afectata de consumul de tutun, afirma presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a spus ca spera ca pana la vara transmiterea virusului sa se faca mai dificil, insa intrevede si posibilitatea unei ciclicitati: varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou.

Sistemul cardurilor de sanatate A PICAT din nou, in plina criza a CORONAVIRUSULUI! CNAS: Validarea serviciilor medicale se face offline

In plina criza de coronavirus, sistemul cardurilor de sanatate a picat din nou. Este a doua dimineata consecutiv cand acesta nu functioneaza. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a anuntat,.

Cristina Siscanu, din nou la TV. in ce emisiune de la Kanal D este concurenta acum

E o prezenta constanta in televiziune si e foarte activa pe social media. Are un stil vestimentar foarte bine conturat, isi testeaza constant limitele si e foarte ambitioasa. Si e ultima achizitie in concusrul de la Kanal D, Bravo, ai stil. A intrat in concurs pentru ca se imbraca bine Cristina Siscanu e ultima vedeta .

Ce s-a intamplat cu barbatul de la care a pornit primul focar de coronavirus in Italia. Numarul cazurilor din Lombardia, similar celui din Wuhan in ianuarie

Doctorii italieni au anuntat ca au castigat o mica batalie cu coronavirusul: pacientul numarul 1, un barbat de 38 de ani, a fost mutat de la terapie intensiva, intrucat a inceput sa respire singur. Barbatul, un angajat al Unilever care nu a calatorit in China, a fost diagnosticat pe 21 februarie.

UPDATE Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 31 Surse: Unul dintre pacienti este gastroenterolog la Spitalul Gerota si este primul medic infectat din tara noastra

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 31, ultimele doua cazuri fiind confirmate miercuri dimineata. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 5 dintre pacienti s-au vindecat. UPDATE: Pacienta nr. 30 este medic gastroenterolog la Spitalul Gerota din Bucuresti si l-a ingrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul politist in varsta de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este primul medic infectat cu coronavirus in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )