Libnet.ro
UNICEF

08:15

CORONAVIRUS |Cristian Busoi, despre aprovizionarea cu vaccinuri anti-Covid-19: Toata Uniunea Europeana are aceeasi problema (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cristian Busoi, despre aprovizionarea cu vaccinuri anti-Covid-19: Toata Uniunea Europeana are aceeasi problema (VIDEO)

Europarlamentarul Cristian Busoi a declarat, joi seara, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca problema aprovizionarii cu vaccinuri anti-Covid-19 este una la nivel european, nu es. continuă pe B1

Cristian Busoi: Alte trei vaccinuri impotriva COVID-19 urmeaza sa fie aprobate in curand in UE Companiile producatoare contractate de UE trebuie sa isi respecte promisiunile facute cetatenilor europeni

Alte trei vaccinuri impotriva COVID-19 urmeaza sa fie aprobate in curand in UE, a anuntat eurodeputatul Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru Cercetare din Parlamentul European si totodata responsabil.

Cristian Busoi: Alte trei vaccinuri impotriva COVID-19 urmeaza sa fie aprobate curand in UE

Alte trei vaccinuri impotriva COVID-19 urmeaza sa fie aprobate curand in Uniunea Europeana, declara Cristian Busoi, presedintele Comisiei pentru Cercetare din Parlamentul European, responsabil al Parlamentului European in relatia cu EMA. Felicitari Agentiei Europene a Medicamentului pentru munca depusa pentru avizarea rapida si sigura a vaccinurilor, a transmis el.

Cristian Busoi: Conferinta Presedintilor de Comisii din Parlamentul European a aprobat o audiere extraordinara a CEO companiilor farmaceutice care produc vaccinul impotriva COVID-19

Conferinta Presedintilor de Comisii din Parlamentul European a aprobat o audiere extraordinara a CEO companiilor farmaceutice care produc vaccinul impotriva COVID-19, anunta europarlamentarul Cristian Busoi.

CORONAVIRUS |Medicul Cristian Oancea, despre campania de vaccinare: Profesorii ar trebui sa aiba prioritate in acest moment (VIDEO)

Medicul Cristian Oancea, manager la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Actualitatea, moderata de Tudor Musat, ca profesorii ar trebui sa aiba prioritate in.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )