Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Facebook isi inchide sediul din Londra dupa ce un angajat a fost depistat infectat cu COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Facebook isi inchide sediul din Londra dupa ce un angajat a fost depistat infectat cu COVID-19

Facebook si-a inchis biroul din Londra dupa ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul pentru infectia cu coronavirus, informeaza The Independent. Este vorba despre un angajat al Facebook din Singapore. continuă pe B1

Schlumberger se delisteaza de la Bursa din Londra

Gigantul multinational al serviciilor petroliere Schlumberger Ltd. se va delista de la Bursa de Valori din Londra London Stock Exchange - LSE), compania cu sediul in Houston, SUA, anuntand recent ca intentioneaza sa solicite Autoritatii de Conduita Financiara din Marea Britanie si LSE anularea listarii.

Facebook isi regandeste planurile pentru moneda digitala

Facebook isi regandeste planurile pentru moneda digitala, dupa ce s-a lovit de rezistenta autoritatilor de reglementare, anunta BBC. Compania analizeaza acum un sistem cu versiuni digitale ale valutelor consacrate, inclusiv dolarul si euro, potrivit Bloomberg si site-ul tehnologic The Information.

Celebrul artist Pharrell Williams isi vinde casa din Beverly Hills pentru 16.95 milioane de dolari. Cum arata vila de la Hollywood (VIDEO)

Banii nu aduc fericire, insa pentru aproximativ 17 milioane de dolari, cine isi permite poate achizitiona locuinta din Beverly Hills a celebrului artist care Pharrell Williams. Suma este una colosala, insa.

Zeci de elevi raniti la o scoala din Franta, dupa ce o pasarela de lemn s-a prabusit

Cel putin 18 elevi au fost raniti dupa ce o pasalera de lemn a cazut, vineri, la o scoala din vestul Frantei.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3137 seconds )