Libnet.ro
UNICEF

23:15

Zeci de elevi raniti la o scoala din Franta, dupa ce o pasarela de lemn s-a prabusit

Antena3 Antena3,
Zeci de elevi raniti la o scoala din Franta, dupa ce o pasarela de lemn s-a prabusit

Cel putin 18 elevi au fost raniti dupa ce o pasalera de lemn a cazut, vineri, la o scoala din vestul Frantei. continuă pe Antena3

UNESCO: 300 de milioane de elevi nu merg la scoala din cauza coronavirus

Inchiderea partiala sau totala a scolilor in 13 tari din lume, cu scopul de a preveni raspandirea COVID-19, afecteaza un numar de 290,5 milioane de elevi la nivel global, un nivel fara precedent, potrivit UNESCO . Organizatia a emis primele estimari.

Scoala din Timisoara unde au fost depistate doua cazuri de coronavirus, inchisa

Scoala din Timisoara unde invata cei doi elevi de 16 ani confirmati pozitiv cu coronavirus a fost inchisa. Cursurile sunt suspendate in perioada 9-11 martie, anunta Prefectura Timis. Au fost.

Scoala din Timisoara unde doi adolescenti au fost infectati cu coronavirus, aproape pustie. Parintii cer inchiderea liceului, autoritatile fac apel la calm

Doar 25 din cei peste 500 de elevi ai scolii din Timisoara unde doi adolescenti de 16 ani au fost confirmati cu coronavirus s-au incumetat sa mearga la cursuri vineri, scrie Opinia Timisoarei.

CORONAVIRUS |Facebook isi inchide sediul din Londra dupa ce un angajat a fost depistat infectat cu COVID-19

Facebook si-a inchis biroul din Londra dupa ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul pentru infectia cu coronavirus, informeaza The Independent. Este vorba despre un angajat al Facebook din Singapore.

Fara precedent: aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la scoala din cauza epidemiei de coronavirus - UNESCO

Aproape 300 de milioane de elevi si studenti din intreaga lume nu merg la cursuri din cauza epidemiei de coronavirus, potrivit unui raport UNESCO, citat de CNBC. Organizatia Natiunilor Unite, care monitorizeaza educatia la nivel global, spune ca numarul copiilor care lipsesc de la scoala la nivel mondial este fara precedent.

Romani condamnati la ani grei de inchisoare in Franta dupa ce au sustras diamante in valoare de peste un milion de euro

Trei romani acuzati ca au sustras diamante in valoare de aproximativ un milion de euro, in urma unei escrocherii complexe, au fost condamnati marti in Franta la patru ani de inchisoare. Acestia aveau drept.

Peste 2.800 de elevi stau acasa din cauza GRIPEI. Lista SCOLILOR inchise partial

Gripa tine acasa, joi,2. 813 de elevi, anunta Ministerul Educatiei. Numarul a crescut comparativ cu cel de miercuri cand 2. 730 de copii au stat acasa. Lista cu unitatile de invatamant inchise i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )