Libnet.ro
UNICEF

20:00

Coronavirus imprastie panica in toata lumea

România Liberă România Liberă,
Coronavirus imprastie panica in toata lumea

Coronavirus a infectat deja aproape 2000 de persoane la nivel mondial, iar 56 au murit in China, con. continuă pe România Liberă

Ce au adus oamenii la mormantul lui Nicolae Ceausescu, de ziua lui de nastere. Toata lumea din cimitir s-a uitat lung

Au trecut 30 de ani de la Revolutie si multi romani inca nu l-au uitat pe Nicolae Ceausescu. Fostul dictator ar fi implinit 102 ani pe 26 ianuarie. La mormantul lui din cimitirul Ghencea s-au strans, ca in fiecare an, zeci de persoane care au adus flori si au aprins lumanari. Zeci de oameni au .

Ce mesaj i-a transmis Andra lui Catalin Maruta, chiar de ziua lui. A emotionat pe toata lumea

La multi ani, Catalin Maruta! Astazi, 27 ianuarie, celebrul prezentator isi serbeaza ziua de nastere. Vedeta de la PRO TV a implinit astazi venerabila varsta de 42 de ani! Sotia sa, artista Andra, i-a scris un mesaj emotionant pe Facebook. Ce mesaj i-a transmis Andra lui Catalin Maruta, chiar de ziua lui E veselie si .

Secventa genetica a coronavirusului ucigas a fost decodata de cercetatori Cel putin 41 de decese, peste 1.300 de cazuri confirmate in toata lumea, orase in carantina si constructii de spitale in timp record

UPDATE Statele Unite organizeaza un zbor charter duminica pentru a repatria cetatenii si diplomatii americani din orasul chinez Wuhan, centrul epidemiei provocate de noul coronavirus, iar Franta va lua m.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )