Libnet.ro
UNICEF

04:40

CORONAVIRUS |Italia va primi ventilatoare si masti din China

B1 B1,
CORONAVIRUS |Italia va primi ventilatoare si masti din China

Italia va primi din China mai multe echipamente de necesitate critica pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut duminica de ministrul de externe Luigi Di Maio. Mai precis, tara, care. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Cum deosebesti simptomele virusului din China de cele de gripa sau viroza (FOTO)

Pandemia de coronavirus a provocat panica la nivel global. Peste 146. 000 de persoane au fost infectate, dintre care peste 70. 000 s-au recuperat. Cu toate acestea, numarul deceselor a depasit de 5. 000 de oameni. La or.

CORONAVIRUS |Italia: Aproximativ 3.500 de persoane testate pozitiv, intr-o singura zi. Bilantul total al deceselor este de 1.441

Italia a raportat, sambata, 3. 497 de noi persoane testate pozitiv cu virusul din China, iar alte 175 s-au stins din viata. Astfel, numarul total al persoanelor infectate a ajuns la 21. 157, dintre care 1. 441 au.

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

Autoritatile din China vor avea o videoconferinta cu omologii romani si din alte state din Europa Centrala si de Est pe tema pandemiei de coronavirus

Autoritatile din China si din tarile Europei Centrale si de Est, inclusiv din Romania, vor avea o videoconferinta, vineri, pe tema combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China

Una dintre personalitatile lumii medicale din China a sustinut intr-o declaratie de presa ca pandemia de coronavirus va lua sfarsit cel mai probabil in luna iunie 2020. Cand ar putea lua sfarsit pandemia. Ce spune un epidemiolog din China Epidemiliogul Zhong Nanshan, cunoscut pentru contributia la combaterea epidemiei de Sindrom Acut Respirator Sever SARS) din .

Epidemia din China s-a linistit: Foxconn a anuntat ca-si reia activitatea de productie

Epidemia de Coronavirus din China s-a ponderat semnificativ in ultimele zile, iar numarul infim de bolnavi noi a motiv Foxconn sa-si reia activitatea de productie. Foxconn este cel mai mare.

Un reputat medic roman: Coronavirusul a suferit mutatii. in Romania e diferit de cel din China si Italia

Prof. dr Olga Simionescu face o radiografie in 20 de puncte a ceea ce stim, trebuie sa stim si care vor fi efectele pe termen lung ale coronavirusului. Cel mai rau scenariu poate fi sa ne infectam, insa cu siguranta vom scapa, scrie medicul pe Facebook.

Coronavirus - Italia a depasit pragul de 1.000 de decese. Persoane infectate: 15.113

Italia este cea mai afectata tara din Europa de pandemia Covid-19, depasind joi pragul de 1. 000 de d.

OMS: Europa a devenit epicentrul pandemiei. Mai multe cazuri sunt raportate in Europa decat la apogeul epidemiei din China (VIDEO)

Europa a devenit epicentrul pandemiei, mai multe cazuri raportate de infectari si de decese decat restul lumii combinat, cu exceptia Chinei, a declarat Tedros Adhanom, directorul Organizatiei Mondiale a.

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )