Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Mai multe loturi cu vaccinuri AstraZeneca au ajuns in spitalele din Marea Britanie inainte de lansare

B1 B1,
CORONAVIRUS |Mai multe loturi cu vaccinuri AstraZeneca au ajuns in spitalele din Marea Britanie inainte de lansare

Peste jumatate de milion de doze de vaccin anti-Covid vor fi disponibile, incepandde luni, pentrugrupurile vulnerabile prioritare din Regatul Unit al Marii Britanii, noteaza Sky News. Sute. continuă pe B1

Procesul de vaccinare in SUA intampina probleme. Dr. Anthony Fauci: Avem nevoie de mai multe resurse

Vaccinarea merge mai greu decat era planuit in SUA, iar doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase, spune ca este nevoie de mai multe resurse. in SUA sunt peste 20 de milioane de persoane infectate.

Avertizare ANM. Mai multe judete, sub cod galben de vant si ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis uncod galbende vant si ceata densa, valabil sambata seara, in mai multe judete din tara. Prognoza meteo. Cod galben de vant.

Mai multe elemente de munitie din Al Doilea Razboi Mondial, gasite intr-o padure din Neamt

Echipa pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt a ridicat, dintr-o padure din comuna Brusturi, mai multe elemente de munitie datand din Al Doilea Razboi Mondial. Acestea au fost gasite de un barbat care facea cautari cu un detector de metale, care a sunat apoi la 112.

Capitala, cele mai multe noi cazuri de infectare cu COVID-19

Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infectie cu SARS-CoV-2 fata de ultima raportare su.

Mai multe persoane care au legaturi cu organizatia Stat Islamic, retinute de politia turca

Mai multe persoane care au legaturi cu organizatia Stat Islamic au fost retinute de politia turca intr-o operatiune ce viza 35 de suspecti straini si care a fost derulata joi in Istanbul, a anuntat agentia Anadolu.

Iohannis a semnat mai multe decrete de pensionare ale unor procurori si judecatori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de pensionare a unor procurori si judecatori, intre acestia fiind Calin Nistor, fost procuror-sef al DNA, in prezent delegat in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei. Acesta va iesi din sistem in 15 ianuarie, scrie News.

Bilant Covid-19. Trei judete au rata de infectare mai mare de 3. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca, in ultimele 24 de ore, s-au inregistrat 1. 194 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, astfel ca numarul total a ajuns la 637. in acest interval au fost facute 4. 438 de teste. Totodata, au fost raportate 78 de decese. in prezent, 1. 117 pacienti sunt internati la Terapie Intensiva. Judetele Ilfov si Timis si Capitala mai au rata de infectare mai mare de trei.

Noile tulpini de coronavirus pot provoca mai multe decese, dar nu din motivul la care te-ai astepta

Autoritatile europene sunt din ce in ce mai ingrijorate cand vine vorba de noile tulpini de coronavirus. Cu cat trece mai mult timp, cu atat inteleg mai bine care sunt de fapt riscurile din.

Capitala are cele mai multe cazuri noi de Covid-19, desi rata de infectare a scazut sub 4.Situatia pe judete

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat vineri 3. 938 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore, 74 de persoane au murit, numarul total al deceselor fiind de 15. 841 de la debutul pandemiei. La ATI sunt internati 1. 111 de pacienti.

Explozia unei masini a ucis mai multe persoane in nordul Siriei

O masina a explodat sambata in apropierea unei piete din orasul sirian Ras al-Ain si mai multi oameni au fost ucisi si raniti, a anuntat agentia de presa de stat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,324 seconds )