Libnet.ro
UNICEF

20:31

Mai multe persoane care au legaturi cu organizatia Stat Islamic, retinute de politia turca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe persoane care au legaturi cu organizatia Stat Islamic, retinute de politia turca

Mai multe persoane care au legaturi cu organizatia Stat Islamic au fost retinute de politia turca intr-o operatiune ce viza 35 de suspecti straini si care a fost derulata joi in Istanbul, a anuntat agentia Anadolu. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Bode: Am invatat in acest an mai multe lectii care ne-au adus mai aproape unii de altii si ne-au temperat agitatia cotidiana. Am invatat ce mult conteaza sa transformi o criza intr-o oportunitate

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, scrie in mesajul transmis cu ocazia trecerii in noul an, ca 2020 a fost un an care ne-a fortat sa fim mai uniti si mai buni si ca este important ca orice criza.

Doi irakieni, pusi sub acuzare in Polonia pentru finantarea organizatiei teroriste Stat Islamic

Serviciile speciale poloneze au anuntat astazi ca au pus sub acuzare doi cetateni irakieni pentru finantarea organizatiei Stat Islamic SI) in Irak.

Doi irakieni, pusi sub acuzare in Polonia pentru finantarea organizatiei teroriste Stat Islamic

Serviciile speciale poloneze au anuntat astazi ca au pus sub acuzare doi cetateni irakieni pentru finantarea organizatiei Stat Islamic SI) in Irak.

Iohannis a semnat mai multe decrete de pensionare ale unor procurori si judecatori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, mai multe decrete de pensionare a unor procurori si judecatori, intre acestia fiind Calin Nistor, fost procuror-sef al DNA, in prezent delegat in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei. Acesta va iesi din sistem in 15 ianuarie, scrie News.

Bilantul Covid-19 pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319

In ultimele 24 de ore au fost 4. 637 de cazuri noi de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319. Capitala este urmata de judetele Timis - 277 de cazuri noi, Ilfov - 239 de imbolnaviri.

Nicusor Dan, despre desfiintarea companiilor municipale: Procesul de desfiintare are mai multe etape

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, luni, pe pagina sa de Facebook, ca procesul de desfiintare a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea va avea mai multe etape, dar a fost inceput. Am.

O alunecare de teren a facut mai multe victime in Norvegia

Cel putin noua persoane au fost ranite si aproximativ 200 au fost evacuate dupa o alunecare de teren care a avut loc, noaptea trecuta, intr-o localitate la nord de Oslo, anunta presa norvegiana,.

Igor Dodon explica de ce nu s-a retras din politica: Ar insemna sanse mai multe ca PSRM sa fie bucatit si lipsit de influenta

La mai bine de patru ani dupa modificarea legislatiei care prevede ca presedintele tarii nu poate fi membru de partid, Igor Dodon sustine ca acest lucru a fost facut pentru a distruge Partidul Socialistilor din Republica Moldova, noteaza IPN.

De ce ne vin cele mai multe idei geniale cand suntem la dus?

Ti s-a intamplat sa gasesti solutii la probleme sau sa iti vina idei spectaculoase, la care nici tu nu te asteptai, cand faceai dus? Nu esti singura persoana care a simtit dintr-o data ca are o minte sclipitoare.

Noile tulpini de coronavirus pot provoca mai multe decese, dar nu din motivul la care te-ai astepta

Autoritatile europene sunt din ce in ce mai ingrijorate cand vine vorba de noile tulpini de coronavirus. Cu cat trece mai mult timp, cu atat inteleg mai bine care sunt de fapt riscurile din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )